Ethereum pice USD: Ether yükseldi, short işlemler kan banyosu yaşadı!

Ethereum yorumları: O isimde daha çok düşeceğine inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen simaları kripto varlılar hakkında yorumlar yapıyor. Gelecek fiyatlara ilişkin düşüncelerini paylaşan bireyler, bunları detaylı analiz ile destekliyor. Bu konuda tecrübeli ve isim yapmış analistlerin tahminleri ise çoğu zaman doğru çıkıyor. Ethereum yorumları ise en fazla tahminde bulunulan varlıklardan biri.

Yakın tarihli bir Medium blog gönderisinde, eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Ethereum fiyatının Haziran ayı sonuna kadar 2.500 dolara düşeceğini tahmin ediyor.  Ayrıca Bitcoin’in üçüncü çeyreğin başlangıcından önce 30.000 dolar seviyesini test etmesini bekliyor. Piyasanın çizmiş olduğu yönü ve grafik hareketlerine bakarak bu yorumda bulunan Hayes, daha büyük bire çöküş öngörüyor.

Eski BitMEX patronu, en büyük iki kripto para biriminin Nasdaq-100 borsa endeksiyle “yüksek oranda ilişkili” olduğuna işaret ediyor.

Eski CEO, Ethereum için hedefini paylaştı

Bitcoin ve Nasdaq-100 isabeti arasındaki 90 günlük korelasyon yeni bir rekor zirveye ulaştı. Hayes’e göre, teknoloji hisseleri düşük performans göstermeye devam ederse, kripto da darbe alacak.

Kripto piyasaları, Nasdaq ile beraber benzer yapıda hareket ediyor. Bu da çöküşün her iki tarafta da nasıl yaşanacağını gösteriyor. 

Öte yandan Bazı altcoinler zaten %75 değer kaybetmiş durumda. Hayes yaklaşan katliamdan kaçamayacaklarına inanıyor. Ethereum yorumları için 3 bin doların altında yapacağı kapanışlar önemli ölçüde ağır yaralara neden olacak gibi.

1 Ethereum kaç TL?

Ethereum, haftanın ilk iş gününe iyi başlamayanlar arasında. Genel düşüş Ether’i de kıskacına aldı. 1 Ethereum’un değeri ise şu zaman diliminde 46 Türk lirasıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin