featured

Fed başkanının yorumları beklenirken, Ethereum yönünü belirlemekte zorluk yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin olan Ethereum’un fiyatı, bu öğleden sonraki ana etkinlikten önce sessizliğe büründü. Powell konuşmasının yayınlanması sırasında ve sonrasında ETH fiyatı hareketlenmeye başlayabilir. Ortalık biraz durulduğunda en gözde altcoin’in fiyatı 1,243 dolara düşüş yaşayabilir.

Likidite azalırken Ethereum fiyatı nadir bir sessizlik içine girmiş durumda. Yatırımcılar, bu yılın en önemli merkez bankası olaylarından birinde Fed başkanı Jerome Powell’ın yorumlarını bekliyorlar.

Finansal piyasaların şiddetli ve dalgalı fiyat hareketi yaşaması bekleniyor. Ancak ortalık yatıştığında, Fed’in gözünü kırpmayacağını ve daha da sıkılaştırmaya devam etmesi muhtemel. Bu da kripto para birimleri için kötü haber anlamına geliyor. Bu özellikle, %25 oranında bir düşüş yaşama ihtimali olan Ethereum için geçerlidir. Bu hareket sonrasında fiyat 1,243 dolara düşebilir.

Ethereum %25 oranında düşüş riski yaşıyor

Ethereum fiyatına bağımsız bir kripto para birimi olarak ticaret yapmak zor olacak. Bunun yerine genel olarak geniş bir kripto para birimi varlık sınıfının bir parçası olarak ve hisse senetleriyle birlikte ele alınması gerekecek.

Hisse senetleri ve kripto para birimleri için ters rüzgarlar ile karşı karşıya kalabilir. Bu durum o kadar hızlı gerçekleşecek ki fırsatlardan yararlanmak neredeyse imkansız bir hâle gelebilir. Yatırımcılar, bu hareketin peşinden koşmaya çalışmamalı.

ETH fiyatı, piyasaları destekleyici olabilecek ifadelerle birlikle potansiyel olarak 1,928 dolara, hatta 2,000 dolara kadar yükselebilir. Yön belirlendikten sonra, Powell’ın mevcut piyasa koşullarının henüz enflasyonu %2’ye geri çekmek için olması gereken yerde olmadığını ve daha yüksek oranlarla fazlasının yapılması gerektiğini söyleyeceğinden, düşüşlerle karşı karşıya kalınabilir.

Ethereum grafik

Açıklamalar yapıldıktan sonra, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama ile aylık pivot arasında küçük bir duraklama ile birlikte 1,500 dolara bir düşüş yaşanabilir. Bunun ardından fiyat hızlı bir şekilde 1,243 dolara gerileyebilir.

Öngörülerde ters bir sürpriz yok ama Powell işin çoğunun yapıldığını söylerse olumlu hareketler kendini gösterebilir. Bu, hisse senetleri için büyük bir destek olacak ve %5 ila %6’nın üzerinde olası bir ralliye yol açacak. Bu aynı zamanda kripto para birimleri için iyi bir haberdir. Ethereum fiyatı sadece birkaç dakika içinde 2,000 dolara, hatta 2,200 doların üzerine çıkabilir.

Bu hareketle birlikte fiyat, 200 günlük SMA seviyesini yakalamaya hazır olacak. Eğer bu seviye aşılırsa, 2022 yılı için düşüş trendinin sona erdiğinin bir sinyali olacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin