Ethereum varlıkları, FTX söylentileri ile beraber borsadan çıktı

Ethereum yeni testnet için geri sayımda: İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli kripto paraların çoğu düşüş gördüğü için piyasa bugün kırmızı renkte işlem görüyor. Yatırımcılar, öncelikle beklenenden daha yüksek enflasyon oranlarıyla daha da kötüleşen durumdan muzdarip. Artan makroekonomik sorunları çevreleyen endişeler nedeniyle yatırımcılar, daha riskli varlıklara yatırım yapma konusunda şu anda dikkatli davranıyorlar.

Piyasanın en büyük ikinci kriptosu Ethereum fiyatı bugün son 24 saat içinde %0,51 düştü. Ethereum için piyasa değeri 199,31 milyar dolar şeklindedir. Fakat buna rağmen, işlem hacmi önceki 24 saate göre %14,87 arttı. 

Diğer taraftan Ethereum yeni testnet için topluluğu heyecanlandırıyor. Ethereum’un ikinci test ağı olan Sepolia test ağı, Ethereum blok zinciri için merakla beklenen Şangay Yükseltmesine doğru önemli bir adım işaret ederek kazık eterin (ETH) geri çekilmesini başarıyla çoğalttı. 

Ethereum yeni testnet ile kendini gösterebilir

56832 çağında tetiklenen bu yükseltme, doğrulayıcıların hisselerini Beacon Zincirinden yürütme katmanına geri çekmelerine olanak tanır ve yürütme ve fikir birliği katmanlarına yeni özellikler sunar.

Uygulandıktan sonra, Şangay Yükseltmesi, Ethereum’un tamamen işlevsel bir proof-of-stake ağına tam geçişini ifade edecek ve doğrulayıcıların blok zincirine blok eklemekten veya onaylamaktan kazanılan ödülleri geri çekmelerini sağlayacaktır. 

Sepolia test ağında canlı ve kesinleşmiş Shapella ağının duyurulması Ethereum geliştiricileri ve müşterileri tarafından Twitter’da paylaşıldı. Bir sonraki yükseltme Goerli test ağında gerçekleşecek, ardından ana ağ gelecek ve sonuçta Şangay yükseltmesini tamamlayacak.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin