featured

Ethereum yeni haftaya hazır görünüyor! Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, yakın zamanda 1,300 dolar seviyesini yeniden ziyaret etti. Bununla birlikte, direnç noktasındaki reddedilişler fiyatın tersine dönme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Düşüş eğilimi sonucunda fiyat 1,225 dolara gerileyebilir ve mevcut konsolidasyon uzayabilir.

50 günlük EMA, Ethereum fiyatı için dinamik bir direnç görevi görüyor. 1,300 dolar seviyesinin başarılı bir şekilde kırılması durumunda, potansiyel bir rallinin yolu açılacaktır.

Ethereum

ETH için gün içi işlem hacmi, 2,8 milyar dolardır. Bu da %22,3 oranında bir kayıp yaşandığı anlamına gelir.

En büyük altcoin’in fiyatı, yaklaşık iki haftadır dar bir aralıkta sıkışıp kaldı. ETH, son iki haftadır yatay bir fiyat hareketi gösteriyor. Bu süreçte 1,300 dolar ve 1,225 dolar seviyelerini test etti. Çeşitli girişimlere rağmen fiyatın direnç noktasının üzerine çıkamaması, piyasadaki belirsizliğe işaret ediyor.

Genellikle önemli bir toparlanmanın ardından konsolidasyon aşaması, fiyatların daha yüksek seviyelerde kalması için bir fırsat sunar. Bu duraklama sırasında işlemler, önceki toparlanmanın yeniden başlaması için yükseliş momentumunu tazeleyebilir.

Bu nedenle Ethereum satın almak isteyen yatırımcılar, 1,225 dolarda bulunan destek noktasından bir giriş fırsatı yakalayabilir. Çünkü ETH fiyatı için her şey yolunda giderse 1,300 dolar seviyesi kırılabilir.

Bu kritik direncin kırılması durumunda, yükseliş ivmesi hızlanacaktır. Fiyat, %9 oranında bir artışla 1,420 dolara çıkabilir.

Bununla birlikte, genel piyasa düşüş eğilimini sürdürürse, 1,225 doların altına bir kırılma gerçekleşebilir. Bu da, toparlanma hissini baltalayacak ve fiyatı %6 oranında düşürerek 1,158 dolara geriletecektir.

Teknik göstergeler

MACD göstergesi: MACD ile sinyal çizgisi arasındaki azalan boşluk, artan yükseliş momentumunun kaybolduğunu gösterir. Ayrıca, bu çizgiler arasında olası bir düşüş eğilimi, piyasada daha fazla satış baskısı oluşmasına neden olur.

EMA’lar: 20 ve 50 günlük EMA arasında işlem gören fiyat, aralık kırılması için ekstra bir avantaj sağlar.

Ethereum, bu yazının yazıldığı sırada 1,272 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat hareketi şu anda boğaların lehine gibi görünüyor ve volatilite yüksek.

ETH için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,300 dolar ve 1,420 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,225 dolar ve 1,154 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin