Ethereum yeni bir rekora imza atıyor: İşte ayrıntılar
Ethereum yeni bir rekora imza atıyor: İşte ayrıntılar

Ethereum yeni bir rekora imza atıyor: İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Adres sayısı neredeyse 69 milyona ulaşan Ethereum ağı başka bir rekora daha imza atıyor. Ethereum’daki kısa vadeli toparlanma aşamasında bu dönüm noktasına ulaşıldı.

Ethereum ağına talep yeniden artıyor

Ethereum şu anda daha önce ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinin çok altında işlem görürken, ağdaki işlem aktivitesi geçen yılın Eylül-Ekim seviyelerinde kalıyor.

Adres sayısındaki artışın arkasındaki neden, büyük olasılıkla NFT endüstrisinin Ocak ayının başından bu yana yeniden büyümeye başlayan “ikinci nefesi” ile bağlantılı.

Blockchain verilerine göre, Ethereum ağının büyümesi, yaz aylarında yalnızca büyük bir artışla birlikte, istikrarlı ve ilerici olarak kabul edilebilir.

ETH ağının büyümesi fiyat hareketini tetikliyor mu?

İki grafiği karşılaştırarak, iki ölçüm arasındaki farkı görmek kolaydır. Ağ büyümesi genellikle talep büyümesi ile ilişkilidir ve bunu fiyat hareketi takip etmelidir.

Piyasada herhangi bir olumlu fiyat hareketi olmadığı için Ethereum’un piyasa performansı şu anda düşüş eğilimi olarak kabul ediliyor. Ancak aynı zamanda, kullanıcılar son birkaç aydaki en güçlü ücret artışlarından birine dikkat çekiyor.

ETH yakım oranlarına bakılırsa kullanıcılar blok zincirinde aktif olarak çalışıyorlar; bu nedenle, bir noktada satın almak zorunda oldukları kripto paraları aktif olarak harcıyorlar. Ancak kripto piyasasındaki varlıkların çoğu %20-30’dan fazla düştüğünden, Ether’in takip etmekten başka seçeneği yoktu çünkü kripto para piyasası sermayesinin ve yatırımcı duyarlılığının önemli bir bölümünü temsil ediyor.

Haber yazılırken, piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi 3,267 dolardan işlem görüyor ve bir günlük işlemden sonra %2,3 kayıpla düşüyor. Daha önce, Ether son altı günde %5,3 değer kazanmıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin