Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım
Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım

Ethereum yeni ATH yaptı: Altlar hareketlenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lider para birimi Ethereum yeniden tüm zamanlar zirvesini tazeledi. Bugün itibarıyla 4.400 doları geçerek yeni bir rekora imza attı. ATH noktası ise 4.475 dolar olarak kayırlara geçti. Piyasanın ikinci varlığı rekor kırmasıyla altcoinler yeniden canlandı.

Ethereum’un hash oranı ya da blok zinciri ağının Ether madenciliği için kullanılan bilgi işlem gücü yükselişini sürdürüyor. London Hard Fork güncellemesi sayesinde yakılan ETH miktarı yeni zirveyi de tetikliyor.
bahis
The Block’s Data Dashboard’a göre mevcut Ethereum hash oranı yaklaşık 747 TH/s (saniyede terahash) seviyesinde bulunuyor. Ether Temmuz ayında dip seviyesini gördüğünde bu oran oldukça düşüktü. Temmuz ayında 465 TH/s olarak kayıt edildi. Temmuz ayından bu yana ise, hash oranı önemli ölçüde toparlandı. Tüm göstergeler Ethereum’u yukarı doğru çevirdi.

Ethereum hareketlendi, altcoinler yeşillendi

DeFi ve NFT alanındaki sürekli büyüme de Ether fiyatına katkıda bulundu. Bunun yanı sıra ETH fiyat rallisini çeşitli faktörlerde tetikledi. ETH fiyatı daha yüksek seviyelerde işlem gördüğünde, Ethereum madencilerinin ETH’de blok ödülleri aldıkları için ETH madenciliği yapmaları daha karlı olarak olarak ön plana çıktı.

Gerçekten de, veri panosuna göre, Ethereum madencileri geçen ay 1,85 milyar dolarlık bir gelir elde etti. Hatta Ethereum madencileri, Bitcoin madencilerini geride bıraktı. Ether, altıncı ay için Bitcoin madenci gelirlerinden daha yüksek de kaldı.

Ethereum’un başlattığı hareket altcoinlere de yansıdı. Her ne kadar BTC.d baskın olsa da bireysel hareket eden varlıklar oldu. İlk 100 içinde LRC son 24 saat içinde yüzde 70 yaptı. Metaverse projesi SAND, yüzde 28 yaparken, AUDIO ve ENJ %22 üzerinde artış sağladı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin