Ethereum yeni bir harekete başlayacak mı? Rakamlar ne diyor?
Ethereum yeni bir harekete başlayacak mı? Rakamlar ne diyor?

Ethereum yap ya da öl modunda: Keskin düşüş riski kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, ABD Doları karşısında 388 dolar ve 380 dolarlık destek seviyelerinin altında işlem gördü. ETH fiyatı şu anda 372 doları test ediyor ve daha fazla düşüş riski altında kalıyor.

Ethereum, düşüşünü 392 dolar ve 388 dolarlık destek seviyelerinin altına çekti.

Fiyat şu anda 380 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 391 $ civarında destekle büyük bir yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.

Parite şimdi 372-373 dolarlık bölgenin yakınında önemli bir kırılma desteğini test ediyor.

Ethereum fiyatı düşüyor

404 dolar seviyesine yaklaştıktan sonra Ethereum yeni bir düşüşe başladı. ETH fiyatı, kısa vadeli bir düşüş bölgesine geçmek için 392 dolar ve 388 dolar destek seviyelerini kırdı.

Daha da önemlisi, ETH / USD paritesinin saatlik grafiğinde 391 dolara yakın destekle büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma oldu. Fiyat 380 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında daha fazla kayıp için kapıları açtı. Benzer şekilde, Bitcoin fiyatında 13.500 dolarlık destek bölgesinin altına yeni bir düşüş oldu.

Şu anda 372-373 dolar bölgesi yakınında önemli bir kırılma desteğinin yakınında işlem görüyor.

Ethereum Price

372-373 dolarlık destek bölgesinin altında olumsuz bir kırılma yaşanması durumunda, fiyat 366 dolar ve 365 dolarlık destek seviyelerine doğru düşmeye devam edebilir.

366 dolar ve 365 dolarlık destek seviyelerinin altındaki herhangi bir başka kayıp, belki de önümüzdeki oturumlarda 355 dolarlık desteğe doğru uzun bir düşüşün yolunu açabilir. Bir sonraki büyük destek 350 dolar seviyesine yakın.

ETH’nin üst sınırı mı var?

Ethereum yukarı yönlü bir düzeltme başlatırsa, 380 dolar seviyesine yakın bir önceki desteğin boğalar için bir engel teşkil etmesi muhtemel. Bir sonraki ana direnç 385 dolar seviyesine yakın.

Boğalar için ana direnç, 388 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında oluşuyor. Bu seviyenin üzerinde Ethereum fiyatı 400 dolarlık direnç bölgesini test edebilir ve hatta kırabilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI hala 60 seviyesinin oldukça üzerinde.

Destek Seviyesi – 392 dolar.

Direnç Seviyesi – 402 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin