Ethereum yakımları hız kesmeden devam ediyor

Ethereum (ETH) yakımları hız kesmeden devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Veriler, Ethereum yakma hakkında bazı ilginç gerçekleri ortaya koyuyor.

The Ultrasound Money’nin veri raporu, Ethereum ağı tarafından her dakika ortalama 6.18 ETH’nin yakıldığı ilginç gerçeği ortaya çıkardı.

Bu sayı, Ethereum blok zinciri deflasyon işlevleri ve gaz ücretlerini yakma yeteneği sunan EIP-1559 önerisinin uygulanmasından 152 gün sonra geldi. Bugünün ETH başına 3.466 dolarlık fiyatıyla, dakika başına yakma oranı 21.000 doların üzerine çıkarıyor.

Ethereum blok zincirinde  şimdiye kadar toplam 1,37 Milyon ETH yakıldı, bu da bugünün fiyatıyla şimdiye kadarki toplam yakmayı yaklaşık 4,69 milyar dolara çıkardı.

ETH yakımı
dakika başı ETH yakımı

En çok ETH yakımı Opensea’de

Ultrasound Money verileri ayrıca, ağdaki en fazla yakımdan OpenSea’nin sorumlu olduğunu gösteriyor; bu da yaklaşık olarak 147.252 ETH’ye, yani kabaca 653.7 milyon dolara eşdeğer. Bu, toplam ETH yakımlarının %10.69’unu oluşturuyor.

OpenSea’nin yanı sıra, ETH transfer hesapları, 133.922 ETH ile yaklaşık 604 milyon dolarlık yakımı ve Uniswap V2, 114,813 ETH veya yaklaşık 465 milyon dolarlık yakımı oluşturuyor. Popüler oyna-kazan platformu Axie Infinity, yakılan 16.934 ETH ile yaklaşık 75 milyon dolarla en çok ETH yakan 8. platform olarak yer alıyor.

Şu anda, Ethereum blok zinciri günde 13 bin ETH’den fazla yakıyor ve bu, Ether’in mevcut piyasa fiyatına göre yaklaşık 45,5 milyon dolar.

Londra hard forku, ETH ağı için bir iş kanıtı (PoW) ağ konsensüsünden bir hisse kanıtı (PoS) ağına geçme arayışında temel bir yükseltmedir.

ETH kripto paralarının ve ücretlerinin sürekli yanması nedeniyle, Ethereum’un çıkarılmış ETH’lerin daha fazla yakıldığı bazı deflasyon günleri oldu.

Ether’in kurucu ortağı Vitalik Buterin, “Ethereum Benle Veya Bensiz Devam Edecek Kadar Büyük” dedi.

cryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin