Ethereum (ETH) yakımları devasa miktara ulaştı!
Ethereum (ETH) yakımları devasa miktara ulaştı!

Ethereum (ETH) yakımları devasa miktara ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günlük yaklaşık 2.000 yeni kripto paranın dolaşımdan kaldırılmasıyla yaklaşık 5.4 milyar dolarlık Ethereum yakıldı. 5 Ağustos 2021’de uygulanan yakma mekanizması, ücretlerin ağdan kademeli olarak kaldırılmasına izin veriyor.

Sağlanan tabloya göre, zincirde yakılan Ethereum sayısı giderek artıyor. Ağ sürekli tıkandığında, NFT ve DeFi çılgınlığı sırasında ücret yakma oranı önemli ölçüde arttı. Bu dönemde, kullanıcıların işlem başına 50 dolara kadar ödeme yapmaktan başka seçeneği yoktu.

Günlük 2.000 ETH yakıldı!

Çoğu yatırımcı, yeni boğa koşusu sırasında mevcut Ethereum arzının mevcut talebi karşılayamayacağını düşündüğünden, arz şoku kavramı ikinci en büyük kripto para birimi için önemlidir. Yüksek ücret dönemlerinde Ethereum sürekli olarak olumsuz ihraç günleriyle karşı karşıya kaldı. Böylece, ağ, yatırımcıların bir blokta yaktığından daha az parayı dolaşıma salıyordu‌.

WatchTheBurn

Hizmetin önerdiği gibi, ağdaki işlem ücretleri artık eskisinden çok daha düşük. Yatırımcılar bugün sadece 18 Gwei ile bir işlem gerçekleştirebilirken, aynı işlemin fiyatı daha önce yaklaşık 50-60 Gwei seviyesindeydi. Geçen hafta, net ihraç toplam 66.914 ETH veya 184 milyon dolar oldu. İhraçtaki genel azalma, 15 Ağustos’tan bu yana toplamda %67’ye ulaştı.

Kripto para biriminin ağır yanma sürecindeki fiyatına gelince, yatırımcılar, Ethereum fiyatı değerinin %45’inden fazlasını kaybettiği için arz şokunun tam etkisini henüz göremiyorlar. Yazım sırasında, ikinci en büyük kripto para birimi, son 24 saatte %7’lik bir fiyat artışıyla 2.716 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin