Ethereum yakım miktarı fiyatı etkileyebilecek seviyelere ulaştı!
Ethereum yakım miktarı fiyatı etkileyebilecek seviyelere ulaştı!

Ethereum yakım miktarı fiyatı etkileyebilecek seviyelere ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum sürekli olarak ağda muazzam miktarda token yakıyor, ancak fiyat etkisi şimdiye kadar dikkate değer değildi.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, son zamanlarda yanan hacminde yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Birleştirme protokolünün uygulanması, 10.000’den fazla kripto paranın imha edilmesiyle sonuçlandı ve bu, önceki dönemlere kıyasla yanma oranında önemli bir artışa işaret ediyor.

Ethereum’un yanma hızındaki artış, dolaşımdaki arz hızla tükendiği için varlığın gerçek piyasa değerini etkileyebilir. Önceden, Ethereum’un yakılması daha çok yatırımcıları çeken spekülatif bir fırsattı, ancak fiyat üzerindeki etkisi çok azdı.

Ethereum yanması

Ethereum, XRP ve Cardano gibi varlıkların aksine, Ocak ayında başlayan piyasa toparlanması boyunca sürekli olarak yukarı doğru hareket ediyor. Kripto para birimi, ETH staking piyasada daha popüler hale geldiğinden, yatırımcılardan sürekli destek alıyor.

Ethereum kripto paralarının yakılması, varlığın arzını azaltmaya hizmet ederek potansiyel olarak değerinde bir artışa yol açar. Talepteki bu artış, gelecekte Ethereum fiyatını yukarı çekecek faktörlerden biri olabilir.

Kripto para yakmanın yardımıyla piyasada fiyat performansını iyileştirme olasılığına rağmen, Ethereum’un temeli işlem ücretlerini ve ağ etkinliğini içeren ağ geliri olduğundan, kripto para birimi için ana destek kaynağı olamaz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin