Ocak ayı Ethereum verilerinde önemli sinyaller var! ETH fiyatı için sırada ne var?
Ocak ayı Ethereum verilerinde önemli sinyaller var! ETH fiyatı için sırada ne var?

Ocak ayı Ethereum verilerinde önemli sinyaller var! ETH fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayı Ethereum verileri dikkat çekiyor. Ocak ayında toplam 302.092 Ethereum yakılırken 4.7 milyar doları aşan transfer gerçekleştirildi. IntoTheBlock’a göre, son fiyat düşüşünün ortasında Ocak ayında toplam 302.092 adet ETH merkezi borsalardan ayrıldı. Ethereum, Ocak ayında Mart 2020 tarihinden bu yana en büyük fiyat düşüşünü yaşadı. Kripto piyasası için bu yıl kötü bir başlangıç oldu Bitcoin ile birlikte genel olarak kripto piyasası dibe vurdu. Ocak ayında yaşanan oynaklık nedeniyle, Ethereum fiyatı 24 Ocak’ta 2.159 dolar civarında düşük seviyeleri test ederken %26,83 düştü.

Ethereum fiyatını önümüzdeki günlerde ne bekliyor?

Bu arada, ETH bakiyeleri düşüş yaşıyor. Bu da geçen yıl boyunca önemli bir fiyat artışının ardından ETH yatırımcılarının uzun vadede işin içinde olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, kripto paraların soğuk cüzdanlara transferi uzun vadeli fiyat dalgalanmalarının bir göstergesi olabilir. Bunun nedeni, balina yatırımcılarının kripto para birimlerini uzun süre saklamayı düşündüklerinde, genellikle onları borsalardan uzaklaştırmaları olarak açıklanabilir.

Yazım sırasında ETH son 24 saatte marjinal bir artışla 2.775 dolardan işlem görüyor. 16 Kasım 2021 tarihinde kabaca 4.891 dolarlık rekor seviyeye ulaşmasının ardından fiyat %48 oranında düşüş kaydetti.

Yakılan Ethereum miktarı 4.7 milyar doları aştı

IntoTheBlock, Londra hard fork güncellemesinin bir parçası olarak EIP-1559 protokolünün tanıtılmasından bu yana 4.75 milyar dolar değerinde 1.72 milyon ETH’nin yakıldığı daha fazla ETH’nin yakıldığını bildiriyor. Ethereum gaz ücreti üst sınırını değiştiren ve blockchain işlem ücretlerinin bir yüzdesini kalıcı olarak iptal eden bir yakma işlevi getiren EIP-1559 protokolü tarafından yeniden düzenlendi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin