Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?
Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?

Ethereum ve XRP’nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik firması Santiment, Ethereum (ETH) ve XRP’nin büyük kazançlar elde ettikten sonra daha fazla toparlanmaya hazır olup olmadığını araştırıyor.

Ethereum’da yükseliş gelecek mi?

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Ethereum, Mart ayındaki yaklaşık 1.566 $ seviyeden bu hafta 2.544 $’a yükseldi. Santiment, en son ETH fiyat analizini bu Perşembe günü yayınlayarak, piyasa değerine göre en büyük ikinci varlığın tek bir uzun yükseliş hareketinde 3.000 $’a yükselme olasılığını değerlendirdi.

Firma, Ethereum adres etkinliğinin istikrarlı bir yükseliş trendi izlediğini belirterek, ETH’nin bazı yükseliş teknik sinyallerini yanıp söndüğünü paylaşıyor.

“Adres etkinliği, geçen yıl net ve güzel bir artış gösteriyor.”

Santiment, Ethereum’un taze sermaye alıcısı olduğunu ekliyor.

“Ethereum’a yatırılan dolarların ortalama yaşı, yeni paranın geldiğini ve hareketsiz yatırımların hareket ettiğini açıkça gösteriyor.”

Santiment ayrıca, ETH’nin tamamen düşüş sinyalleri verdiğini de not ederek, son otuz gündeki ortalama trader getirilerinin oldukça yüksek olduğunu ve bunun da varlığın kısa vadede zirveye çıktığının bir işareti olabileceğini belirtti.

Ek olarak, firma, çok yüksek Ethereum gaz ücretlerinin yatırımcıları platformu kullanmaya devam etmekten caydırabileceği konusunda uyarıyor. Önde gelen akıllı sözleşme platformundaki ortalama gaz ücretleri, yılın başında 2 doların altından şu anki değeri yaklaşık 7,40 ABD dolarına yükseldi.

Santiment, XRP’ye gelince, Ripple’ın yerel tokeninin yalnızca otuz günde %240 arttıktan sonra soğuma zamanı geldiğini söylüyor.

Firma, traderları, XRP’nin USD karşısındaki grafiğinin nispeten yükselişe sahip görünmesine ve daha yüksek seviyeler ve daha yüksek dipler basmasına rağmen, yukarı yönlü yörüngesine devam etmeden önce muhtemelen duraklaması gerekeceği konusunda uyarıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin