Ethereum ve Waves fiyat analizi: ETH ve WAVES nereye gidiyor?
Ethereum ve Waves fiyat analizi: ETH ve WAVES nereye gidiyor?

Ethereum ve Waves fiyat analizi: ETH ve WAVES nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 1.841,99 ile 1.725,89 dolar arasında bir aralıkta hareket ederken, Blockchain ölçümleri dengeye yakın bir piyasa gösterdi. Waves ise 10,2 dolar direncinin üzerinde bir kırılma girişiminde bulundu.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Yazım sırasında, dünyanın en büyük altcoin’i olan Ethereum, anlık desteğinin ve direncinin orta noktasında işlem görüyor ve dengeli bir piyasayı yansıtıyor. 24 saatlik alım satım hacimleri 20 milyar dolara yakın ama %23 düştü. Göstergeler bir derece denge gösteriyor ve ETH’nin mevcut kanalından kopma sinyali vermiyor.

Awesome Osilatör boğa nötr iken RSI, 40’ın üstünden yukarı işaret ediyor. Boğalar için kısa vadeli hedef, 1.841,9 dolarlık direncin üzerinde bir hareket ve bu seviyeyi yeniden ele geçirmek, 1.909,81 dolardaki sonraki hedefe bir artışa izin verebilir. Mevcut destek hattının altına bir düşüş muhtemelen 1.600 dolara doğru bir satışa yol açacak ve 1,15 milyar dolarlık ETH opsiyonu 26 Mart’ta sona erecekken, bu düşük seviyeye doğru bir düşüş ihtimali var.

Waves (WAVES) fiyat analizi

Waves son 24 saatte kazançlar gördü ve fiyat 10,2 dolar direncinin üzerine çıkmaya yakın. Bununla birlikte, 10 doların üzerindeki alan genellikle bir miktar satış baskısı gördü ve boğaların bir kopma durumunda daha yüksek seviyelerde devam edip edemeyeceği merak ediliyor. OBV’nin yukarı yönlü yörüngesine devam etmesi ve piyasada sağlıklı satın alma baskısı göstermesi gerekiyor.

Stokastik RSI, WAVES 10 dolar seviyesinin altına inerken düşüş eğilimi gösterdi, ancak aşırı satım bölgesinden bir yükseliş fiyatın bir kez daha yükseldiğini gördü. Üst bölgeye doğru bir artış, fiyata da yansıyacak ve onu bir sonraki hedef olan 11,06 dolara yükseltecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin