Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son birkaç haftadır güçlü bir şekilde direnen 1450 dolar seviyesini geçti ve grafiklerde güçlü bir şekilde yükselişe geçti. Elrond ise daha yükseğe tırmanmak için biraz güç kazandı.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, son üç hafta içinde grafiklerde oluşturduğu yükselen üçgeni geçti. Binance ve FTX gibi borsalarda ETH vadeli işlemlerinin fonlama oranları oldukça olumluydu ve piyasanın çoğunun yukarı yönde bir kırılma beklediğini öne sürdü.

Aşırı kalabalıklaşan birikim seviyeleri dikkat çekiyor ancak bu haberin yazıldığı sırada tersine dönüş için henüz bir kanıt yok. 4 saatlik grafik RSI aşırı alım olduğunu gösterdi, ancak bunun küçük bir düşüşten başka bir şeye neden olma ihtimali yok.

1550-1580 dolar bölgesi, ETH’nin düşmesi durumunda destek görevi görebilir ve muhtemelen bir satın alma fırsatı sunacaktır.

Elrond (EGLD) fiyat analizi

EGLD geçen ay büyük kazançlar elde etti. Yaklaşık 10 gün önce 40 dolar seviyesini aşmasıyla sonuçlanan bir kırılma, ile EGLD yoluna devam etti. 49,4 ve 61,5 dolar seviyeleri bir miktar direnç gösterdi, ancak bunlar da daha sonra destek seviyelerine çevrildi.

OBV, EGLD’nin kazançlarının arkasındaki güçlü satın alma hacmini belirtmek için yukarı doğru yakınlaşmaya devam etti. Bu alıcı hamlesi fiyat artışını da meşrulaştırıyor. MACD biraz tükenme belirtileri gösteriyor. Son birkaç gündür görülen yatay ticaret, göstergeye nefes alması ve sıfırlanması için biraz alan sağladı.

Kısa ve orta zaman dilimlerinde EGLD’nin görünümü yükseliş eğiliminde ve 74,3 dolarlık ATH’sinin yakında test edilmesi muhtemel görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin