Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Ethereum ve Bitcoin yatırımcıları zıt davranışlar sergilemeye başladı: Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, son zamanlarda Bitcoin ve kripto para piyasasıyla paralel şekilde işlem görüyor. Bu durum ETH’nin uzun süredir kurduğu ticaret aralığının alt sınırının bozulmasına sebep oldu. Teknik açıdan bakıldığında bu kopuş önemli olsa da ETH halen büyük bir düşüş görmesini engelleyen “son hendek” destek seviyesinin üzerinde duruyor.

Analistler, birkaç göstergenin düşüş eğilimi göstermeye başladığını ve söz konusu düşüşün önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşeceğini işaret ediyor.

Bitcoin borsalardan çekilirken Ethereum borsalara aktarılıyor

Yatırımcıların da farkında olması gereken bir faktör de ETH’lerin son bir senedir borsa cüzdanlarına akıyor olması. Yatırımcılar Bitcoin varlıklarını borsalardan çekmesine karşın Ethereum tam tersi bir eğilim gösteriyor.

ETH son birkaç haftadı 230 ila 250 dolar arasında işlem görüyordu. Birkaç kez bu aralığın alt sınırının altına düşmesine rağmen, dünkü çöküş, ilk konsolidasyon başladığından bu yana güçlü duran 230 dolarlık desteğin altındaki ilk gerçek düşüşü işaret etti.

Teddy: “220 dolar seviyesi ETH için çok önemli.”

Twitter’da TeddyCleps ismiyle paylaşımlarda bulunan bir analist, 220 doların artık alıcıların savunması gereken çok önemli bir seviye olduğunu kaydetti. Ayrıca analist, kripto para biriminin 4 saatlik bulutunun şimdi bir düşüş trendi gösterdiğini ve bir ayı geçişi oluşturmaya yakın olduğunu söyledi.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

Ethereum yatırımcıları fiyat yükselirse pozisyonlarından hemen çıkabilir

Ethereum’un orta vadeli eğilimi üzerinde etki yaratabilecek bir başka faktör ise kripto para biriminin son günlerde borsalardaki cüzdan bakiyelerinde bir artış gördüğü gerçeği. Bu, Bitcoin’in gördüğü eğilimle hayli zıt ve yatırımcıların, fiyat yükselmeye başlarsa ETH pozisyonlarından çıkmaya daha eğilimli olduklarını gösteriyor.

Bu eğilimi tanınmış analist Ceteris Paribus fark etti.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

Bu arada altın fiyatının bu sene rekor kırma ihtimali ile ilgili güçlü öngörüler söz konusu. Bitcoin fiyatının bundan nasıl etkileneceğini merak ediyorsanız bu haberimizi inceleyebilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin