Ethereum 2 bin doların altına düştü - işte yeni bir artışı tetikleyebilecek şey
Ethereum 2 bin doların altına düştü - işte yeni bir artışı tetikleyebilecek şey

Ethereum ve Aave fiyat analizi: ETH ve AAVE için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 1700 dolarda destek buldu gözünü 2000 dolara dikti. Aave ise önümüzdeki günlerde 480 dolara düşme tehdidi ile karşı karşıya.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, bir hafta önce yükselen bir üçgen modelinden çıktı. Koparma için teknik hedefi 1950 dolar ancak 1800 dolarda bazı sert dirençle karşılaştı. Ancak göstergeler ETH için yükseliş resmi çizdi.

RSI, 4 saatlik grafikte 50 nötr seviyesinin üzerinde ve bu yükseliş trendinin hala devam ettiğini gösteriyor. Kısa vadede, 1800 dolarlık ikinci ardışık ret, ETH’nin bir kez daha 1700 dolara düşebileceği anlamına geliyor.

Ancak daha uzun zaman dilimlerinde, ETH yükselişini sürdürüyor.

Aave fiyat analizi

1 saatlik grafikte AAVE, Supertrend göstergesi tarafından vurgulanan 504 dolarlık desteğin altına düşme tehdidi yaşıyor. Geçen hafta, AAVE 540 doların yakınında direnç buldu ve bu seviyeyi geçerek 581 dolara ulaşmasına rağmen, satış baskısı fiyatı düşürmeye zorladı.

500 doların altına düşerse muhtemelen AAVE’nin 480 dolara doğru hareket ettiğini göreceğiz ve daha fazla düşüş baskısı, AAVE için 420 dolara gerilemesine sebep olabilir.

MACD bir düşüş sapması oluşturdu ve bir satış sinyali vermek için sıfır çizgisinin altından geçti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin