Ayılar, Ethereum fiyatını aşağıya çekebilir: Takip edilmesi gereken seviyeler…

Ethereum vadeli işlem sözleşmeleri 8 ayın en yüksek seviyesine ulaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ile ilgili olumlu veriler gelmeye devam ediyor. Son 1 aylık süreçte testlerle ana birleşmeye hazırlanan Ether, bunun meyvesini çoktan alıyor. Altcoin’lerin liderinde ilerleyişin devam etmesiyle uzun süredir kırılamayan 2 bin dolar direnci de düşmüş oldu.

Sadece spot tarafında iyileşme görülmüyor. Ethereum vadeli işlem alanında da yeni bir zirveye ulaştı. Bu zirve ise yaklaşık 1 sene sonra geldi.

Veri izleme platformu Glassnode, Ethereum vadeli işlem sözleşmeleriyle ilgili raporu paylaştı. Twitter üzerinden platform takipçilerini bilgilendirdi. Buna göre kripto para borsası Binance’da sekiz ayın yüksek seviyesi görüldü.

Ethereum vadeli işlem sözleşmesinde en yüksek seviyeyi gördü

Dünyanın en büyük kripto borsalarından birinde Ethereum vadeli işlem sözleşmelerinin açık faizinin sekiz ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Glassnodes’un analiz raporuna göre, 8 Ağustos’ta tüm piyasalarda Ethereum seçenekleri için açık pozisyon 6,6 milyar ABD dolarıydı. Bu, verilerin ilk kez Bitcoin’in opsiyon açık faizinden 4,8 milyar ABD dolarından daha yüksek olduğu anlamına geliyor.

Açık faiz, işlem gününün sonunda piyasa katılımcıları tarafından tutulan toplam vadeli işlem sözleşmesi sayısıdır. Piyasa duyarlılığını ve fiyat trendlerinin arkasındaki gücü belirlemek için bir gösterge olarak kullanılır.

Diğer yandan Glassnode, Deribit’in kripto veri panosu verilerini derleyerek, Eylül çağrı seçeneklerinin satım seçeneklerinden daha az olması nedeniyle yükselişi başka bir ETH düşüşü izleyeceğini söyledi.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin