Adını duymadığınız bu altcoin %74 roketledi! Ethereum üzerine kurulu, enerjisi bitmedi ve çok sağlam geliyor...
Adını duymadığınız bu altcoin %74 roketledi! Ethereum üzerine kurulu, enerjisi bitmedi ve çok sağlam geliyor...

Adını duymadığınız bu altcoin %74 roketledi! Ethereum üzerine kurulu, enerjisi bitmedi ve çok sağlam geliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendisine “İşletmeler için Ethereum” adını veren bir altcoin, merakla beklenen ana ağının yayına girmesinden önce çok büyük bir yükseliş gösterdi.

Unbright (UBT) nedir?

Unibright (UBT), maliyetleri düşürmeye ve teknoloji konusunda bilgili geliştiricilere olan ihtiyacı azaltmaya vurgu yaparak kurumsal düzeyde Blockchain çözümleri sunuyor. İmza Temel Protokolü, performansa yöneliktir ve aynı zamanda gizli verileri zincir dışı tutarak gizlilik sağlar. Projenin Baseledger özelliği, 2021’in ikinci yarısında bazı dönüm noktalarına ulaştı ve 28 Şubat’taki bir blog yazısı, ana ağının dört hafta içinde yayına gireceğini belirtiyor.

Baseledger web sitesine göre,

“Bugünün Ethereum gibi halka açık Blockhain’leri, her ikisi de dağıtılmış, opak bir ağdan yararlanan kripto para birimi ve Merkezsiz Finans (DeFi) için ideal çözümlerdir.

Bununla birlikte, Temel Protokolü kullanan işletmeler, Baseledger tarafından yerine getirilen halka açık defterler için çok farklı gereksinimlere sahiptir.”

UBT neden talep görüyor?

UBT, Baseledger’ı düşük işlem maliyetleri, veri uyumluluğu, yüksek performans sunması için güçlendirir ve diğer zincirlerle bağlantı kurabilir.

Unibright, Temel Protokolün oluşturulmasına yardımcı olmak için iki yıl önce güçlerini birleştiren Microsoft ve Ernst & Young gibi büyük kurumsal oyuncularla ortaklıklara da sahip.

Unibright’ın fiyatı, sadece birkaç gün içinde %74’lük bir ralli gördü ve bugün erken saatlerde 11 Mart’ın düşük seviyesi olan 0,67 $’dan 1,17 $’a tırmanarak etkileyici kazançlar elde etti.

UBT gün içinde %37,85 gibi büyük bir artış gösterdi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin