Analiz firması açıkladı: Ethereum'u her an devirebilecek 3 coin! Güç depoluyorlar
Analiz firması açıkladı: Ethereum'u her an devirebilecek 3 coin! Güç depoluyorlar

Analiz firması açıkladı: Ethereum’u her an devirebilecek 3 coin! Güç depoluyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst düzey bir kripto analiz firması, akıllı sözleşme platformları Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT) güç gösterdiğini söylüyor.

Ethereum’u geçebilecek 3 kripto para

Santiment, üç Ethereum (ETH) rakibinin GitHub gönderim oranları açısından büyük çaplı kripto projelerine liderlik ettiğini söylüyor.

“Geliştirme faaliyeti, büyük kripto para birimlerinin büyümesinde ve gelişme yeteneklerinde hayati bir rol oynamaya devam ediyor.”

Solana en iyi proje, Cardano ikinci ve Polkadot üçüncü. Ethereum ve merkezsiz oracle ağı Chainlink (LINK) sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor.

Image

Santiment ayrıca, son birkaç ayda yaşanan fiyat sıkıntılarına rağmen, en iyi Ethereum adreslerinin Ekim ayından bu yana ETH biriktirdiğini de belirtiyor.

100.000’den fazla ETH’ye sahip cüzdanlar, 1 Ekim’den bu yana varlıklarına yaklaşık 4,8 milyar dolar değerinde bir birikimle 1,54 milyon Ethereum ekledi. Bu adres grubu şu anda 164,4 milyar dolar değerinde ETH’ye sahip.

Image

Santiment ayrıca, piyasa değerinin gerçekleşen değere (MVRV) metriğinin, Bitcoin’in (BTC) halen “yükselecek yeri” olduğunu gösterdiğini söylüyor.

“Bitcoin’in 44.2 bin doların üzerine geri dönüşü, yatırımcılar için hoş bir manzara. Ortalama 30 günlük getiriler, Çarşamba günü tekrar +%9’un üzerine çıktı.

Genel olarak, 30 günlük MVRV +%15 veya üstüne ulaşana kadar bu yükselişlerde koşmak için yer olabilir.”

Image

MVRV metriği, dolaşımdaki kripto paralar için ortalama kâr/zararı ortaya çıkarır.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin