Ethereum tutan adres sayısı yılın son gününde rekor kırdı
Ethereum tutan adres sayısı yılın son gününde rekor kırdı

Ethereum tutan adres sayısı yılın son gününde rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tutan adres sayısı 2020 yılının son gününde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 51,4 milyonu aştı. Kripto para alanında yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı.

Glassnode veri sitesinin rakamlarına göre, 2020’nin son haftalarında çoğu kripto parada görülen ralli devam ediyor ve ETH tutan adres sayısı 51.491.730 ile rekor kırdı.

Ethereum tutan adres sayısı 2020’de yüzde 48 arttı

Yılın başında Ethereum (ETH) tutan sadece 34,7 milyon adres olduğu düşünüldüğünde, mevcut rakamların %48’lik artışı temsil ettiğini söyleyebiliriz. Ethereum’un önceki ATH’si 51.487.512 adres olarak belirlenmişti.

Ethereum fiyatlarının yıl boyunca yükselmesi, 2020 boyunca koronavirüs salgınının ortasında tanık olunan merkezsiz finans (DeFi) çılgınlığına bağlanabilir. ETH, çoğu Defi uygulamasında da kullanılabiliyor ve bu kripto para birimini tutan adres sayısını artırıyor.

12 Aralık 2020’de, sıfır olmayan ETH adresi sayısı 50.476.989 sayısına ulaştı ve yıl boyunca güçlü bir şekilde devam eden bir yükseliş eğilimini taçlandırdı. Ethereum adreslerinin sayısı hâlâ emsallerinden daha yüksek.

CME Group ETH vadeli işlemlerini başlatıyor

Chicago Mercantile Exchange (CME) 16 Aralık 2020’de CME Group’un şirketin kripto türevlerini genişlettiğini ve en popüler ikinci kripto paranın büyüyen trendinin ortasında Ethereum vadeli işlemlerini başlatmayı planladığını duyurdu.

Coin Metrics tarafından 30 Eylül 2020’de yayınlanan bir raporda, DeFi’nin “Ethereum’un büyümesini nasıl körüklediği” bildirildi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin