Ethereum Trust rekor düşüşte: yüzde 60’lık bir indirim var!

Ethereum Trust rekor düşüşte: yüzde 60’lık bir indirim var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale Ethereum Trust (ETHE), kurumsal yatırımcılara Ether fiyatına pasif maruz kalma sağlayan geleneksel bir yatırım aracı olarak biliniyor. ETHE son gelen bilgilere göre neredeyse %60 ile düşüş yaşadı. 

Ethereum Trust, net varlık değeri 2020’nin sonundan bu yana genel bir düşüş içindeydi. Ancak geçen yılın 4. çeyreğinde hızlandı. 2021’in 2. çeyreğinden önce, sürekli olarak yüksek bir seviyeden işlem gördü ve Haziran 2020’de yaklaşık %950’ye ulaştı.

Grayscale, GBTC ve ETHE ürünleri indirimli olarak işlem gördüğü için şu anda fonlarının gelecekteki yasal statüsüyle ilgili olarak SEC ile mücadele ediyor. Bu ve piyasanın gidişatı Grayscale’in yatırım araçlarını etkiledi.

Ethereum Trust, ve GBTC sıkıntıları Aralık ayında yaşanmıştı

Ethereum Trust öncesinde 2022 yılının son ayında problemler görülmüştü. Şirketin, Bitcoin eklentisi iyi bir ışık yakmamıştı.

Aralık ayında, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) çok daha iyi bir performans göstermedi. Şu anda %45’lik bir indirime sahip ve Aralık 2022’de -%50’ye yakın rekor indirimlere ulaştı.

Aralık ayında Valkyrie Investments, Digital Currency Group’un mücadele eden fonu için bir teklifi olduğunu söyledi ve bunun “sponsoru ve yöneticisi” olmaya hazır olduğunu iddia etti.

Aralık ayının başlarında Grayscale, ürünü bir borsa yatırım fonuna dönüştüremezse GBTC’nin sermayesinin %20’ye varan kısmını hissedarlara nasıl iade edeceğini araştıracağını da söyledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin