featured

Ethereum topluluğundan iyimser tahminler: Kasım 2022’nin sonuna kadar %10’luk bir yükseliş olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası sakin sularda ilerlemeye devam ederken Ethereum topluluğu, 2022 Kasım ayının sonunda fiyatın %10 oranında bir yükseliş kaydedeceğine inanıyor.

Özellikle platformun topluluğu tarafından CoinMarketCap’e verilen oylar, 25 Ekim’de platformun “Fiyat Tahminleri” özelliğini kullanarak Ethereum’un 30 Kasım 2022’de 1,488 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

En büyük altcoin’in gelecekteki fiyatını tahmin etmek için 1,617 oy kullanıldı. Bu oylara göre mevcut fiyattan %10,43 oranında bir artış gerçekleşeceği düşünülüyor.

Uzun vadeli tahminler açısından şu anda çok daha iyimserler. Şu anda 987 oy 1,560 dolara kadar yükseliş gerçekleşebileceğini düşünüyor. Yani DeFi token’ın mevcut fiyattan 213,88 dolar veya %15,87  oranında bir artış yaşanacağını bekliyorlar.

ETH fiyat analizi

Durum böyleyken bu yazının yazıldığı sırada ETH, 1,347 dolar civarında işlem görüyor. Yılın başından bu yana ETH, 1 Ocak’taki 3,683 dolarlık fiyatından %63,41 oranında bir düşüş kaydetti.

Ethereum grafik

Bu arada, uzman kripto yatırımcısı ve analisti olan Josh Rager, Ethereum’un şu anda daha yüksek ve daha düşük aralıklar arasında değişiyor olduğunu ve gelecekteki performansının Bitcoin’in yukarı yönlü sıkıştırmasından kurtulmasına bağlı olabileceğini belirtti.

Rager ayrıca, 24 Ekim’de yayınlanan tweet’inde ve beraberindeki grafikte en gözde altcoin’in şu anda 1,200 dolar seviyesini elinde tutmasının fiyat için iyi olduğunu ve bunun 1,450 doların üzerine çıkmanın anahtarı olacağını vurguladı.

Diğer yükseliş işaretleri

Bir başka potansiyel yükseliş gelişmesi de, balinaların faaliyetlerinden geldi. Ellerinde 1 milyon veya daha fazla ETH token’ı tutan balinaların sayısı 11 Eylül’den bu yanan %14 oranında bir artış kaydetti.

Diğer yükseliş işareti ise yatırım devi Fidelity’den geldi. Fidelity, kurumsal kullanıcılara Ethereum işlemlerine erişim sağlama planlarını duyurdu. Başarıdan kaynaklanan bir kararla 28 Ekim itibariyle varlık satın almalarına, satmalarına ve aktarmalarına izin vermeye başladı. Ağın Merge güncellemesinin de bu olumlu gelişmelere etkisi olduğu söylenebilir.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin