Ethereum tarafında hareketlilik başladı: Binance’e dikkat çeken transfer!
Ethereum tarafında hareketlilik başladı: Binance’e dikkat çeken transfer!

Ethereum tarafında hareketlilik başladı: Binance’e dikkat çeken transfer!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain izleme platformu Whale Alert, anonim bir cüzdandan işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası Binance’e 11,763,533 milyon dolar değerinde 4.668 ETH taşıyan bir kripto işlemi tespit etti.

https://twitter.com/whale_alert/status/1502147457106513920

Balinalar Mart ayında 2.743 dolardan yaşanan fiyat düşüşünden sonra ikinci en büyük kripto para birimini alıp satarken, son zamanlarda büyük miktarlarda Ethereum taşındı.

Bu haberin yazıldığı esnada Ethereum kısa vadeli düzeltmeden geçiyor ve büyük kripto para birimleri ile birlikte daha önce kazandığı değerinin yaklaşık %0,7’sini kaybediyor. Son üç ayda, ikinci en büyük kripto para birimi, daha önce kazandığı değerinin %60’ından fazlasını kaybetti.

Ethereum 2.0 mevduat adresi 10 milyon ETH barajını aştı

Ethereum 2.0 resmi olarak piyasaya sürülmemiş olsa da, ETH sahipleri staking yapabiliyor. Şu anda Ethereum 2.0 Mevduat Adresi sözleşmesi, 25.765.326.755 dolara eşdeğer 10.021.538 ETH’ye sahip.

Şu anda, Ethereum staking uygulaması, yıl içinde yaklaşık %12’ye kademeli bir artışla yaklaşık %5 APY kazanmaya izin veriyor. Bu artış, Ethereum ağının Proof-of-Work konsensüs protokolünü enerji verimli saf Proof-of-Stake’e çevireceği gerçeği ile sağlanıyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin