Ethereum Merge tamamlandı: Peki sırada ne var?

Ethereum tahmini: Desteği koruyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı Ethereum, kritik bölgede dolaşmaya devam ediyor. Şu sıralar daha çok Bitcoin’e bağlı olduğu için fazla bağımsız hareket etmiyor. Bitcoin hakimiyeti azaldığında çok az hareket alanı doğuyor. Burada ise kısa alanlar içinde yukarı aşağı mumlarla kendini gösteriyor. Ethereum tahmini için fiyatlar 2.500$-3.200$ aralığını işaret ediyor gibi.

Ethereum’un fiyatı Salı günü 2.500 dolar civarında tutunuyor. ETH’nin fiyatı, Ocak ayından bu yana bir işlem aralığında, aşağı yönde 2.500 dolar ve yukarı yönde 3.200 dolar arasında sıkışmış durumda. Fiyatın 2.500$’da güvenilir bir destek bulması nedeniyle yukarı yönlü potansiyeli daha çok ortada.

Ethereum tahmini ve fiyat setleri

Ethereum fiyatı, ETH 2.500$ ve 3.200$ kısa vadeli işlem aralığında işlem gördüğü için mevcut seviyelerden geri dönüş yapması olası. Destek seviyesinin etrafında ardışık ‘Doji’ mum çubuklarının oluşumu, satıcıların tükendiğini ve bir sonraki sinyali beklediklerini gösteriyor.

Ortalama 700 dolarlık bir bant aralığında yer alan Ether, bu bölgeden çıkmak isteyecektir. Ancak burada piyasanın nabzı belirleyici olacaktır. Ethereum tahmini için yine Bitcoin baz alınabilir.

Öte yandan, 2.420 dolarlık yatay destek seviyesinin altında haftalık kapanış, varlıkta yeni bir satış turunu tetikleyecek. Hemen aşağı yönlü hedef, en son Temmuz 2021’de görülen 1.720$ seviyelerine yerleştirmişti.

Ethereum’un fiyatı önceki hafta %16’lık bir düşüşe tanık oldu. Ayrıca hala kritik destekte 2.500$’da mücadele ediyor. Daha geniş kripto piyasası duyarlılığı, oynaklıkla belirsizdir. Bitcoin fiyatı 40.000 doların altında reddedildi. Bu da Ether’in, 2 Mart’tan bu yana 50 günlük EMA’nın altında baskı altında kalmasına yol açıyor. Ethereum tahmini için teknik verilere neler söylüyor?

Teknik veriler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, fiyat mevcut seviyelerin yakınında konsolide olurken, 2 Ocak’tan bu yana yükseliş eğilimi gösteriyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), negatif bir sapma ile orta çizginin altında geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin