Ethereum tabanlı popüler altcoin piyasadan çıkıyor! Fiyat sert düştü
Ethereum tabanlı popüler altcoin piyasadan çıkıyor! Fiyat sert düştü

Ethereum tabanlı popüler altcoin piyasadan çıkıyor! Fiyat sert düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum merkezli oylama platformu Horizon State aniden kapanıyor ve platformun yerel tokeni Decision Token (HST) adlı altcoin’de %56’lık bir düşüş yaşandı.

Ethereum tabanlı altcoin aniden kepenk indiriyor

Avustralya merkezli şirket, Facebook’ta yayınlanan bir yayında, mahkemeyle savaşmayı göze alamayacağı bir dava nedeniyle kapılarını kapatmak zorunda kaldığını söyledi:

Bu, yaşamlarımızda almamız gereken en zor kararlardan biri, ancak bununla daha da mücadele etmek için elimizde hiçbir seçenek yok. Geçtiğimiz iki yıl boyunca bizimle birlikte destek ve yolculuk eden muhteşem topluluğumuza teşekkür etmek istiyoruz. Siz olmadan, Horizon State’i teknoloji öncüsü yapan ve Avustralya ve Yeni Zelanda’yı Blockchain inovasyonunun hedefi olarak haritaya koyan kilometre taşlarına asla ulaşamazdık.

Kripto para projesi piyasadan neden çekiliyor?

Şirket yasal işlem hakkında herhangi bir detay açıklamadı. Horizon State, 2017 yılında hükümetlerin ve kuruluşların Blockchain teknolojisine dayalı adil, şeffaf ve doğrulanabilir oylama prosedürleri uygulamalarına izin vermek amacıyla kuruldu. Güney Avustralya hükümetinin Horizon State teknolojisini kullanarak resmi bir seçim yapacağı açıklanmıştı. Kurucu ortak Jamie Skella kısa süre önce şirkete danışman olarak döneceğini açıkladı, ancak bu planlar ani kapanmanın ardından rafa kalktı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin