featured

Ethereum tabanlı iki altcoini balinalar sessizce biriktiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik firması Santiment, piyasa değerine göre en büyük iki altcoin için artık birbirinden farklı yakın vadeli beklentilere sahip olduğunu söylüyor. Firma, balinaların iki önemli altcoin varlığını sessizce biriktirdiğini vurguluyor. İşte Ethereum tabanlı iki varlık…

İlk olarak firma, akıllı sözleşmelerin gerçek dünya verilerine erişmesini sağlayan merkezi olmayan bir ağa güç sağlayan varlıktan bahşediyor. Bu ilk altcoin Ethereum tabanlı Chainlink (LINK).

Santiment, Chainlink balinalarının iki haftadan kısa bir sürede 228,28 milyon doların üzerinde değere sahip 17,1 milyon LINK biriktirdi. Oracle ağının yerel tokenı üzerindeki varlıklarını istikrarlı bir şekilde artırdığını söylüyor ve ekliyor:

“Chainlink’in 10.000 ile 10 milyon LINK arasında tutan ana balina adresleri 27 Şubat’tan bu yana 17,1 milyon biriktirdi. Bu adres holdinglerinin BTC’ye karşı yükseliş ve düşüşlerle ilişkili olduğu düşünüldüğünde, toplu varlıklarındaki bu artış cesaret verici.”

Chainlink sonrasında ikinci altcoin Fantom

Balinaların kıskacındaki ikinci altcoin ise Fantom. Santiment, Ethereum rakibi Fantom’u inceliyor. Veri analitik firması burada da ciddi bir birikimin olduğunu söylüyor.

Santiment, akıllı sözleşmenin etkinleştirildiği blok zincirinin yerel belirtecinin yörüngesinin “bir gecede çarpıcı biçimde değiştiğini” söylüyor.

Santiment’e göre, katalizör, teknik danışman olduğu Fantom’dan ayrılan merkezi olmayan finans (DeFi) geliştiricisi Andre Cronje’ydi.

Analitik firması ayrıca, Cronje’nin, verim çiftçiliği platformu Yearn Finance (YFI) ve işverenleri teknik profesyonellerle eşleştirmek için tasarlanmış merkezi olmayan bir kayıt olan Keep3r Network (KP3R) gibi katıldığı diğer projelerden de bahsediyor.

“Andre Cronje’nin Fantom’dan ayrılmasıyla FTM’nin gidişatı elbette bir gecede çarpıcı biçimde değişti. Ayrıca YFI, KP3R ve yaklaşık 25 proje artık desteklenmiyor.”

Cronje’nin Fantom’dan ayrılması ve daha geniş kripto alanı bu haftanın başlarında duyuruldu ve FTM’yi devirdi. Son yedi gün içinde, FTM %35 düştü. Yazma sırasında 1,25 dolardan işlem gören Fantom, 2021 yılının Ekim ayında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden %65 düştü.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin