Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!
Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!

Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler altcoin RChain (RHOC) üssel olarak yükseldi. Daha az bilinen kripto paranın saatler içinde %220’den fazla bir artış oranı vardı. RChain, Ethereum platformunda çalışan bir kripto para birimi. Halen 14 aktif pazarda işlem görüyor. Bitinka ve KuCoin en fazla RHOC/USDT çifti hacmine sahip.

Güçlü altcoin Rchain yüzde 220 artış sağladı!

Şu anda, RChain Coinmarketcap’ta 74. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde fiyat yaklaşık %220 oranında yükseldi. Tedarikte 373.789.868  RHOC tokenleri var. Bu kripto para biriminin kıymetli olmadığını unutmayın. Şu anda, RChain’in toplam piyasa değeri 70,5 milyon dolar. Bu andan itibaren, RHOC 0,188 dolar olarak fiyatlandırılıyor.

Twitter’da, RChain Cooperative’in 10 binin üzerinde takipçisi var. Bu, kripto para birimine bağlı büyüyen bir hayran kitlesini gösteriyor. Bununla birlikte, fiyatın bir “pump” planı sonucunda yükseldiğine inananlar var.  Bu tür kripto paralar kolaylıkla manipüle edilebilir ve geliştiricilerin fon toplamasına yardımcı olarak piyasanın eleştiriye maruz kalmasını sağlar. Bununla birlikte, bunun gerçek bir tırmanış olması (oldukça az bir şans) gibi küçük bir ihtimal var. Bu durumda RHOC, Coinmarketcap üzerindeki ilk 100 kripto para arasındaki konumunu koruyabilir.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin