Ethereum sözleşmesi rekor kırmaya devam ediyor

Ethereum sözleşmesi rekor kırmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı Ethereum, altın çağını yaşamaya devam ediyor. 2021 yılını dolu dolu geçiren Ether, 2022 yılına da hızlı başlayabildi. Fiyatlanma açısından istenilen seviyeye gelmese de ağ üzerinde kilitlenen ETH miktarı her geçen gün artıyor. Ethereum sözleşmesi yeni bir rekora imza attığını söyleyebiliriz. 

Ethereum 2.0 sözleşmesinde kilitlenen Ether sayısı, bugünün döviz kurlarını kullanarak 9 milyon Ether seviyesine ulaştı. Yani 28 milyar doları aştı. Sözleşmeye kilitlenen Ethereum miktarı, sözleşmenin 7,4 milyon Ether tuttuğu Eylül 2021’in ilk haftasından bu yana %22,29 arttı.

Kısa süre içinde Ethereum sözleşmesi kendini katlamış oldu. Geçen yıla göre artış büyük oranda yaşandı. Ethereum ağının Proof-of-Work (PoW) tarafı, bu yıl hash oranının tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördü. Bu oram saniyede 1 petahash (PH/s) üzerinde gerçekleşti. Ethereum 2.0’a geçişle beraber ETH’ye kilitlenme devam ettiğini görüyoruz.

Ethereum sözleşmesi 9 milyon ETH’yi geçti

Ethereum sözleşmesi 9 milyon Ether’i geçti

ETH 2.0 doğrulayıcı havuzuna katılmak için 32 Ethereum gerekli. 17 Ocak 2022’de Etherscan verilerine göre ETH 2.0 sözleşmesinde 28 milyar doların üzerinde yaklaşık 9.057.890 Ethereum olduğunu gösteriyor. Veriler, Ethereum sözleşmesi için 16 Ocak 2022’de 9 milyon Ether’i aştığını gösteriyor. 

2021 yılının başından bu yana Ethereum fiyatı %150’nin üzerinde arttı. Ancak son 30 gün içinde altcoinlerin lider para birimi %18.5 düştü. İki haftalık istatistikler Ether’in dolar karşısında %17.5 değer kaybettiğini gösteriyor. Ethereum’un piyasa değeri hakimiyeti 2021 boyunca %18-20 iken, yeni yılda ETH hakimiyeti %17,9 civarına kadar geriledi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin