Merge’nin yaklaşması Ethereum sosyal hakimiyeti büyütüyor

Merge’nin yaklaşmasıyla Ethereum sosyal hakimiyeti büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge, bir günden biraz fazla bir süre içinde hayata geçecek. Pek çok uzmanın fiyat tahminine göre birleşme, Ethereum için büyük bir yükseliş olayı olacak gibi. 

Büyük bir kripto hayranı olan Lark Davis, Ethereum Merge’nin temelde fiyat üzerinde olumlu etkisi olacağını düşünüyor. Ethereum’un neden sonunda fırlayacağını açıklamak için enerji tüketimi ve emisyonlarındaki büyük azalmaya ve birleşmenin deflasyonist doğasına işaret ediyor.

Öte yandan Ethereum sosyal hakimiyeti de artışıyla dikkat çekiyor. Büyük birleşme öncesinde yaşanan artış, hakimiyet tarafını da ön plana çıkardı.

Ethereum sosyal hakimiyeti, yüzde 20’den fazla arttı

Yükselişi kaydetmeye yardımcı olan bir yaklaşım, Ethereum’un sosyal egemenliğindeki artış. Sosyal istihbarat platformu LunaCrush tarafından sağlanan istatistiklere bunu gözler önüne seriyor. 13 Eylül’de sadece bir ayda +%23.19 tırmandıktan sonra %14.79’da kalabildi.

14 Eylül’de, Ethereum için sosyal söylentiler geçen hafta %9,7 artarken, sociEthereum’un gönderileri aynı zaman diliminde %34 yükseliş sağladı.

Ethereum Merge yükseltmesine az bir zaman kaldı

Ethereum sosyal hakimiyeti göreceli bir artış gösterirken, heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eğer bir aksilik olmazsa, yarın TSİ sabah 6’da büyük Merge buluşması yaşanacak.

Kripto topluluğu ise en çok Ether’in hangi fiyatta kalacağını merak ediyor. Piyasa fiyatın yeniden 2.000 dolar üzerine çıkmasını bekliyor. Ancak şu an ETH/USD paritesi 2K bölgesinden uzak. Yarın gerçekleşecek olan Merge ile fiyat bir anda o bölgeye de gelebilir.

Yükseliş beklenilse de fiyat piyasanın aksine düşüş eğilimi gösterebilir. Şayet erteleme ya da geçiş esnasında yaşanacak bir sıkıntı fiyatı aşağıya götürecektir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin