Kripto topluluğu, 30 Haziran’da Ethereum fiyatı için iyimser oy kullandı!

Ethereum son durum: Desteği iyi savunan Ether, neler yapabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı önemli destek bölgesini ayılara bırakmadı. Ethereum son durum için önemli olan 2.500 dolar seviyesi şu anlık koruma altında. Bu bölgeyi benimsemesi sayesinde yeni hedefi direnç olabilir. Peki en büyük direnç için nereye kadar yükselir?

Ethereum fiyat hareketi Cumartesi günü mütevazı kazançlarla işlem görüyor. Fiyat, art arda iki düşüş seansının ardından 2.550$’lık dip seviyelerinden toparlanmayı başardı. ETH, Ocak ayının sonundan bu yana yatay bir şekilde hareket ediyor. Bu yatay ilerleme yukarı bir patlamayı işaret edebilir. Tabi burada piyasanın yönünde önemli olduğunu unutmayın.

ETH/USD, gün için %1,21 artışla 2.580 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi, %8’den fazla kayıpla 24 saatlik işlem hacmini 10.529.$’da tutuyor.

Ethereum son durum

Günlük grafikte, Ethereum’un fiyatı 24 Ocak’ta 2.160 doları test ettikten sonra %55 arttı ve 3.285 dolara kadar en yüksek seviyeleri gerçekleştirdi. Bununla birlikte, yatırımcılar kazançları sürdürmeye ikna olmadı.Bu da Şubat ayında varlığı 2.300 dolara kadar düşürdü.

Ethereum son durum için; satıcıların kısa süre için hayati öneme sahip 2.500 doları zorladığını gördük. Bu seviyenin yakınında nasıl tepki verdiğini izlemek ilginç oldu. Ethereum fiyatı, Ocak ayının sonundan bu yana destek seviyesini üç kez test etti ve bu nedenle ticaret için çok önemli bir seviye oldu.

Şimdi, yenilenen satın alma baskısı, Ethereum’un fiyatını nihai hedefi 3.200$ olarak etiketlemeden önce birçok ters engeli test etmeye zorlayacak.

Öte yandan, satış emrindeki ani bir artış, 2.500$’lık güvenilir destek seviyesinin ihlal edilmesine neden olabilir. Aşağı yönde, satıcılar likiditeyi talep bölgesinde 2.300$ ve 2.160$’dan alabilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgisine yakın salınırken nötr işlem görüyor. Göstergedeki herhangi bir artış fiyatı daha da yükseltebilir.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, 19 Şubat’tan bu yana orta çizginin altında seyrediyor ve anlamlı bir fiyat hareketi yok.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin