Ethereum short long pozisyonlarında dengeler bozuldu mu?

Ethereum son dakika: Kimse bunu beklemiyordu! Ethereum neden düşüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu kripto piyasasında klasikleşen bir tabloyla daha beraberiz. Cuma gününden bu yana hafta sonu stresi yaşayan piyasa, bir miktar geri çekilmeyi gördü. Burada en büyük sürpriz ise Ethereum yaptı. Kimsenin beklemediği anda düştü. Peki Ethereum neden düşüyor? Son gelişmeler neler?

Bu haftanın başında piyasalar fena sayılmayacak bir performans göstermişti. Varlıklar toparlanma ve konsolide sürecine girmişti. Ancak haftanın son iş gününde gelen ABD enflasyon verileri planları suya düşürdü. Kötü havadan bile nem kapan piyasa anında geri çekildi.

Bitcoin önderliğinde çekilmeler, altcoinlere yansıdı. Ethereum, 1.700 doların altına kadar geriledi Şimdi ise kötü bir haberin yayılmasıyla daha da düştü. Bu düşüş varlığı 1.600 dolardı altına sürükledi. Herkes Ethereum neden düşüyor, merak etti…

Ethereum neden düştü?

Ethereum Merge ile ilgili bu hafta bir testnet gerçekleşmişti. Bu testnet genel manada başarılı şekilde tamamlanmıştı. Ancak bundan sonraki ağ testleri daha zor olacağını dünkü yazıda belirtmiştik. Ethereum ağının karşılabileceği sorunları dile getirmiştik.

Ethereum (ETH), bir hisse kanıtı modeline planlı geçişinde olası gecikmeyle ilgili endişeler üzerine son 24 saat içinde keskin bir düşüş yaşadı. 1.800 doları kaybeden Ethereum, anlık olarak 1.550 dolara iğne attı.

Ethereum’un son kayıpları birkaç faktör tarafından tetiklendi. Sonunda zincirdeki madenciliği aşamalı olarak kaldırmayı amaçlayan planlı bir zorluk bombasındaki gecikme , en son aşağı yönlü baskı kaynağı oldu.

Ethereum Merge ertelenecek mi?

Birleştirmenin bu hafta Ropsten test ağında başarılı bir şekilde konuşlandırılmasına rağmen, Ethereum geliştiricileri planlı bir zorluk bombasını ertelemeye karar verdi.

Hareket, potansiyel olarak madenciliğin planlı bir aşamalı olarak durdurulmasını geri iterek, birleşmenin gecikmesine ilişkin endişeleri artırıyor.

Ethereum dominance ne kadar?

Ether’de yaşanan düşüş sonrasında piyasadaki hakimiyet kayıp yaşadı. ETH.d yüzde 3’ün üzerinde değer kaybını gördü. Sadece birkaç saat önce 17 seviyelerinin üzerinde olan Ethereum dominance 16.40 alanına iğne attı. Kısa sürede toplasa da şu an 16.7 bölgesinde duruyor.

Ethereum kaç dolar?

Coinmarketcap.com’dan alınan verilere göre, ikinci en büyük kripto para %10’un üzerinde düşüşle 1.550$’a düştü. Bu Ether için Mart 2021’den bu yana en düşük seviye. Token bu yıl yaklaşık %56 oranında düşük seviye ile işlem görüyor. Daha büyük akranı Bitcoin’den çok daha kötü bir performans sergiledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin