Ethereum ağ testi sayesinde ETH fiyatı performansını yukarı taşıyor…

Ethereum, son birleştirme test ağına hazırlık yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı Ethereum geri sayıma başladı. Son birleştirme test ağı başlamak için hazırlıkları yapılıyor. Birleşmeden önce son halka açık test ağını başlatmak için hazırlıklar sürüyor. Bu hazırlıklar, Ethereum Proof of Stake (PoS) geliştirmesindeki son geri sayım olarak dikkat çekiyor.

Ethereum Vakfı’nda Validator Whisperer olarak bilinen Parit Hosh, eklemeden önce, “Kiln test ağının son halka açık test ağı olmasını istiyoruz” açıklamasını yaparak şunları söyledi:

“Gelecek hafta tüm müşteri ekipleri hazırsa, Kiln’i tam v2 özelliğiyle başlatmayı düşünüyoruz.”

Bugün piyasaya sürülen bir dev5 dev-net ile daha fazla “dokümantasyon, araç ve istemci hazırlığı” sağlamak için lansmanı gelecek haftaya ertelediler. Yakında piyasaya sürülecek testnet ile aynı konfigürasyona sahip ve geliştiricilerin zaten oynamaya başlamasına izin verir.

Ethereum son aşama testi için ağı hazırlıyor

Altcoinlerin lideri Ethereum 2.0 koordinatörü Danny Ryan, test hakkında daha fazla detay verdi. Ryan, 

“Bu test ağlarıyla iki hedefimiz var; yazılımı üretime hazırlamak için sağlamlaştırmak ve kullanıcıların kurulumlarını test edebilmelerini sağlamak.”

Ethereum full Proof of Stake için yıllar süren geliştirme önerileri, her şeyin hayata geçmesi için ekstra emin olmak için sadece bazı son testlerle sonuca ulaştı. Genellikle bu testnet dönemi, her şeyin yolunda gittiğini varsayarsak yaklaşık üç ay süreceği söyleniyor. Bu nedenle Ethereum’un PoS’u doldurduğu birleşme, bu yaz döneminde çıkabilir.

Madencilik yerine stake etme

Ether, Proof of Work madencilerini ağdan atacak ve bundan sonra sadece stakerlar tarafından çalıştırılacak. Bu noktada, ağda ASICS veya GPU madencileri olmayacağından, hiçbir çevresel kaygı olmayacak. Bu sayede Ethereum tamamen yeşil hale gelecektir. Bunun yerine, yalnızca ağda bir pay bırakmak için ETH yatıranlar Ether çalıştıracak.

Ek olarak, madencilere gidecek yeni arzın tamamı artık dağıtılmadığından, Ethereum’un yıllık enflasyon oranı şu anda %4’ten %1’e düşecek. Bu, Ethereum ağında yapılan her işlemin ücret yakma yoluyla arzın bir kısmını ortadan kaldırdığını düşünürsek, Ethereum’u daha nadir ve hatta belki deflasyonist hale getirecektir.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin