Ethereum short long pozisyonlarında dengeler bozuldu mu?

Ethereum short long pozisyonlarında dengeler bozuldu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge güncellemesi, geçtiğimiz hafta en önemli olaylardan biriydi. Ethereum ve kripto tarihine geçen olay başarıyla son buldu. Ancak daha sonrasında istenilen gelişmeler bir türlü yaşanmadı. Burada Ethereum short long pozisyonlar birbiri ardına geldi.

Ether fiyatı aslına bakarsanız, Merge öncesinde artış sağladı. Fiyatlanma geçtiğimiz ay yaşanarak 2 bin dolar aşıldı. Fakat Merge ile birlikte kar satışları çoğaldı. Short’çular işlem açsa da bunlar kapatıldı. Sonrasında satış geldi ve long grubu bu sefer hedef alındı.

Şimdi ise ETH/USD paritesi 1.300 seviyesine kadar geriledi. Bu da büyük bir kaybın neticesi olarak dikkat çekti.

Ethereum short long pozisyonlarında tasfiyeler

Fiyat, son üç gün içinde aynı destek seviyesinde bir miktar direnç gösterdi. Fakat sadece satış baskısını dengelemekle kalmadı. Burada yükseliş pivotunu tetikleyebildi.

Ethereum short long vadeli işlemlerde yön belirgin kalamadı. ETH’nin bazı metrikleri, yükseliş eğilimine girme olasılığının arttığını gösterdi. Buna örnek verecek olursak, türev piyasadaki talep toparlanıyor. ETH’nin opsiyonları ve vadeli işlem açık faiz metrikleri, talebin geri dönüşünü onaylayarak eksen değiştirmiş gibi.

ETH’nin zincir üstü metriklerine ilişkin gözlemler, talebin kademeli olarak normale döndüğünü belirtiyor. Daha fazla satın alma baskısı piyasaya geri geliyor. Eğer böyle devam ederse, satın alma baskısı miktarında bьyьk olasılıkla bir artış göreceğiz.

Son olarak yine de yatırımcıların dikkat etmesi gerektiği bir haftadayız. Fed kararı gidişatı yine belirleyici kalem olacak. Alım ve satım konusunda yatırımcılar son derece dikkatli olmalı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin