Ethereum 1.500 dolar seviyesinin üzerinde güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?
Ethereum 1.500 dolar seviyesinin üzerinde güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?

Ethereum 1.500 dolar seviyesinin üzerinde güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, ETH’nin 1.500 dolarlık psikolojik destek seviyesini korumak için mücadele ettiğini gösteriyor. Ethereum, son birkaç gün içinde %3,33 artışla 1.583 dolardan işlem görüyor.

image 598

ETH, son birkaç hafta içinde etkileyici bir ralli kaydetti ve yaklaşık 1.200 dolardan son zamanların en yüksek seviyesi olan 1.568 dolara yükseldi. Fiyat, Ocak 2023’ün başından bu yana %32’den fazla arttı ve şu anda kilit destek seviyelerinin üzerinde konsolide oluyor. Ethereum’un hacmi son 24 saatte %14’ün üzerinde düştü ve bu da mevcut seviyelerde büyük bir satın alma baskısı olmadığını gösteriyor.

ETH/USD paritesi, boğalar Ethereum fiyatları üzerinde sıkı bir hakimiyet sürdürürken 1.500 dolarlık kilit destek seviyesinin üzerinde sabit kaldı. Boğalar mevcut momentumu sürdürürse parite bu destek bölgesini kırabilir ve daha yükseğe çıkabilir. Öte yandan, 1.400 dolarlık Fibonacci düzeltme seviyesi, ETH’ye kısa vadeli destek sağlayabilir.

Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları 1.500 dolar seviyesini korumalı

Günlük grafikteki Ethereum fiyat analizi, ETH’nin günlük ticaret seansını biraz düşüş eğilimi içinde açtığını ancak boğaların fiyatları 1.600 doların üzerine çıkardığını gösteriyor. Fiyat, son birkaç gün içinde her iki yönde de güçlü bir hareket gösteremedi ve bu da piyasada düşük volatiliteye işaret ediyor. ETH şu anda 20 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerinde ve 50 günlük SMA’nın altında işlem görüyor.

image 597

Ethereum fiyat analizi, boğaların fiyatları 1.600 doların üzerinde tutmayı başarması durumunda yakın gelecekte sağlam bir ralliye işaret ediyor. Ancak, fiyat bu direnç seviyesini kıramaz ve altına yerleşirse, kısa vadeli bir düşüş eğilimi gösterebilir. Bu durumda, boğaların konumlarını 1.500 doların üzerinde tutmaya odaklanması gerekiyor. Bunu yapmakta başarısız olurlarsa, o zaman 1.400 dolarlık Fibonacci seviyesine doğru potansiyel bir geri dönüş olabilir. Teknik göstergeler karışık sinyaller veriyor, RSI aşırı alım bölgesine girerken MACD düşüş eğilimi gösteriyor.

4 saatlik grafikte ETH/USD fiyat analizi: Boğalar avantajı koruyor

4 saatlik grafikte Ethereum fiyat analizi, boğaların şu anda piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 46 seviyesinde geziniyor ve bu da mevcut seviyelerde güçlü bir alım veya satım baskısı olmadığını gösteriyor.

image 596

MACD çizgisinin sinyal çizgisinin üzerinde olmasıyla birlikte hafif bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Stokastik RSI da 0 seviyesinin üzerine çıktığı ve şu anda 0,02’de işlem gördüğü için hafif bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bu, boğaların pozisyonlarını 1.500 doların üzerinde tutabilmesi durumunda ETH’de iyi bir yukarı yönlü hareket olabileceğini gösteriyor.

Ethereum fiyat analizi sonucu

Ethereum fiyat analizi, ETH’nin kilit destek seviyelerinin üzerinde sabit kaldığını ve kırılması halinde daha fazla düşüş eğilimine yol açabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, boğalar 1.500 doların üzerindeki konumlarını korumayı başarabilirse, ETH fiyatlarında sağlam bir yükseliş potansiyeli var. Teknik göstergeler karışık sinyaller veriyor ancak hafif bir yükseliş eğilimi gösteriyor, bu da yakın gelecekte Ethereum’da bir miktar yukarı hareket görebileceğimizi gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin