Ethereum hiç bu kadar shortlanmamıştı: Ani düşüş gelebilir!
Ethereum hiç bu kadar shortlanmamıştı: Ani düşüş gelebilir!

Ethereum satış emirlerinde patlama yaşanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum satış emirlerinde patlama yaşanıyor. Londra saatine göre sabah saat 05.00’da 30.000 civarında Ethereum (ETH) satış pozisyonu eklendi. Belirtilen saatten şu anki zaman dilimine kadar her saat ortalama 10.000 yeni ETH satış emri verildi. İnanılmaz bir şekilde şimdiye kadar tüm emirler 186.000 adede ulaşmış görünüyor. Bu, Çin’in Eylül ayında kripto para borsalarını yasakladığında oluşan 178.000 Ethereum satış emrinden 10.000 adet daha fazla. Bu durum sonrasında ETH satış emirleri 100.000’e indi.

Ethereum hiç bu kadar shortlanmamıştı: Ani düşüş gelebilir!

Ethereum fiyat hareketi EOS kaynaklı olabilir

Tam olarak burada neler olduğu belli değil, ama üç olasılık var. İlk olarak olasılığı en düşük olanı inceleyelim. 5-6 AM Londra saati Amerika’da gece yarısına Çin’de ve Asya’da ise öğleden sonraya denk geliyor. Bu zaman dilimi genelde fiyatların hareketli olduğu zamanlar. Bir olasılıkta SEC bir toplantı yaptı ve Ethereum’un menkul kıymet olduğuna karar verdiler. Bu haberi alanlar ise daha açıklama yapılmadan ETH fiyatına satış baskısı yapıyorlar.

Bir diğer olasılık fiyat hareketi EOS kaynaklı olabilir. Şimdiye kadar EOS 300.000 ETH sattı. Daha önce de bildirildiği gibi Bitfinex’de devasa bir fiyat hareketi oldu. Kripto para piyasasında vahşi fiyat hareketleri  görüldü. EOS, ICO’sunu tamamladıktan yaklaşık bir yıl sonra, bu Cuma kendi ana ağına geçiş yapacak. Belki de EOS CTO’su Dan Larimer yine bir şeyler planlıyor.

Ethereum hiç bu kadar shortlanmamıştı: Ani düşüş gelebilir!

Ethereum satış emirlerinde ciddi yükseliş söz konusu

EOS’un elinde şu anda 1,1 milyon daha ETH var. Veriler, EOS ekibinin aniden 300.000 ETH sattığını gösteriyor. EOS ekibinin ayrıca, son 30 günde 1,4 milyon adet ETH harcadığı da belirtiliyor. EOS’un bu kadar ETH ile ne yapacağı belli değil. Kısa pozisyon açıp pazarda satmak çok açık olacağından ve bu kadar aptal bir şey yapmazlar.

Bitfinex şu anda EOS’ta blok yapımcı olarak adlandırılan bir çeşit madenci olmak için kampanya yürütüyor ve bu da döviz ve kripto para arasında yakın bir ilişki olduğunu gösteriyor. Bu aşamada piyasa EOS’dan ellerindeki ETH miktarını harcama planları konusunda bir açıklama bekleyecek. EOS şu anda ana ağ lansmanı ile meşgul. Ancak piyasa bu konuda bir açıklama duyana kadar EOS’a baskı yapabilir.

Bugün tüm kripto  para piyasası EOS dahil düştü. Ancak Ethereum, diğer kripto paralara kıyasla daha fazla değer kaybetti. Bu fiyat hareketliliği Ethereum ile ilgili farklı bir şeyler olduğunu gösteriyor. Ancak nedeni belirsizliğini koruyor. Eğer SEC yada Asya’dan gelecek bir haber yoksa ortada sorun için tek bir seçenek kalıyor, o da EOS kaynaklı olduğu.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Trustnodes

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin