Ethereum Şanghay yükseltmesine dair son gelişmeler! Yükseltme, beklentileri karşılayabilecek mi?
Ethereum Şanghay yükseltmesine dair son gelişmeler! Yükseltme, beklentileri karşılayabilecek mi?

Ethereum Şanghay yükseltmesine dair son gelişmeler! Yükseltme, beklentileri karşılayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un Şanghay yükseltmesine yönelik ilginin giderek artmasıyla birlikte yatırımcılar staking protokolü Lido DAO’yu (LDO) biriktirmek istiyor. Bununla birlikte, LDO tokenlerinin biriktirilmesi ve satılması açısından artan bir sapma var gibi görünüyor. Stake ettikleri fonları çekmelerine olanak tanıyan Ethereum (ETH) Şanghay güncellemesinin Mart 2023’te yapılması planlanıyor. Etkinlik Mart ayında gerçekleşecek gibi görünse de, herhangi bir değişiklik muhtemelen yükseltmeyi geciktirebilir.

Lido balinaları

Zincirleme veriler, 1.000.000 ila 100.000.000 LDO tokenine sahip olan Lido balinalarının bir satış çılgınlığı içinde olduğunu, 100 ve 1.000.000 LDO tokenine sahip olanların ise bir birikim aşamasında olduğunu gösteriyor.

Şanghay yükseltmesi nasıl sonuçlanacak?

Şanghay yükseltmesi, The Merge’den sonra Ethereum topluluğu için en çok beklenen güncelleme girişimidir. Popüler piyasa görüşünün aksine, The Merge etkinliği bir ‘haber satın al’ etkinliği olarak ortaya çıkmadı ve Eylül 2022’de yükseltme tamamlandıktan sonra ETH fiyatı yükselmedi. Şangay yükseltmesi de, ETH fiyatı için yükselişle sonuçlanmayabilir. Stake edilen ETH’nin geri çekileceği algısının aksine, yükseltmeden sonra daha fazla tokenin stake edileceği iddia ediliyor.

Leeor Shimron’a göre yükseltme, stake edilen token ile satış baskısını azaltabilir.

“Çekilme işlemlerinin açılması, daha fazla sayıda tokenin stake edilmesine yol açabilir ve satış baskısını azaltabilir, çünkü bu, stake sahiplerini tokenlerinin serbestçe paraya çevrilebileceği ve artık belirsiz bir süre için kilitli olmayacağı konusunda ikna edebilir.”

Bu görüş doğru olmaya devam ederse, piyasa beklentisinin aksine, Ethereum (ETH) ve Lido DAO (LDO) fiyatı olumsuz hareket görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin