Ethereum Şangay güncellemesinin duyurulmasının ardından ETH fiyatı yükselişe geçecek mi?
Ethereum Şangay güncellemesinin duyurulmasının ardından ETH fiyatı yükselişe geçecek mi?

Ethereum Şangay güncellemesinin duyurulmasının ardından ETH fiyatı yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un işlem hacmi son 24 saatte %4 arttı. Uygulanan Merge etkinliğinin başarısından sonra, Ethereum (ETH/USD) çekirdek geliştiricileri, Şangay olarak bilinen bir sonraki ağ yükseltmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Ethereum, piyasa değeri açısından ikinci en büyük kripto para olarak yer alıyor. En son Ethereum haberlerinde, 14 Ekim 2022 tarihinde EF JavaScript Ekibi, “Shandong” adını verdikleri, Şangay öncesi erken bir test ağının lansmanıyla ilgili duyuru yayınladı.

Bu durum aslında erken istemci testleri için Şanghay’da düşünülen bir dizi seçilmiş EIP’yi etkinleştiren EF DevOps ile işbirliği içinde yürütülen deneysel bir test ağıdır. Yaklaşan güncelleme akıllı sözleşmelere güç sağlayan değişiklikler sunacak. EIP-3540 veya EVM nesne formatı, kodlamayı verilerden ayırması nedeniyle topluluktan en çok beklenen güncellemelerden biri oldu.

Beklenen başka bir güncelleme ise Beacon Zinciri aracılığıyla seTH ve kazanılan ödüllerin çekilmesine izin verecek olan EIP-4895 olacak. Ağ istikrarını sağlamak için, sETH’li doğrulayıcılar şu anda fonları doğrudan çekilemeyecek.

Ethereum (ETH) satın almak için doğru zaman mı?

Ethereum yazım sırasında 1.300 dolar seviyelerinde yer alıyor. En büyük altcoin olan ETH fiyatı en yüksek seviyesine geçen sene 10 Kasım tarihinde ulaştı. ETH en yüksek seviyesi olan 4.878 doların şu an çok gerisinde işlem görüyor.

Bununla birlikte, altcoin’in 24 saatlik performansına baktığımızda, düşük noktası 1.290,64 dolarda yer alırken en yüksek noktası 1.331,83 dolarda yer alıyor. Bu seviyeler 41,19 dolar veya %3 oranında artışa denk geliyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında yatırımcılar Ekim 2022’nin sonuna kadar 1.400 dolara çıkabileceği için ETH satın almak isteyebilirler.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin