Ethereum sahipleri dikkat: Düşüş nerede son bulacak? Önemli analiz
Ethereum sahipleri dikkat: Düşüş nerede son bulacak? Önemli analiz

Ethereum sahipleri dikkat: Düşüş nerede son bulacak? Önemli analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar bugün düşüşte. Ethereum’daki düşüş de %7’yi geçmiş durumda. ETH/USD’nin 3.200 dolarlık desteği kırması ve daha düşük bir seviyeye inmesi olası görünüyor.

Ethereum price analysis: ETH tests $3,200, ready to break lower? 1

Piyasa derin bir düşüşe girdi. Bitcoin %5’in üzerinde düşüşle 43.630 dolara inerken Ethereum da %8’e yakın düştü ve 3.200 dolardan işlem görüyor.

Son 24 saatte ETH’de önemli miktarda oynaklık olduğunu görüyoruz. İşlem hacmi yüzde 33,38 artarak toplam 23,1 milyar dolara gelirken toplam piyasa değeri 387.133 milyar dolar civarında.

4 saatlik grafikte, düşüş momentumu halen güçlü olduğu için Ethereum fiyatı daha da düşecek gibi görünüyor.

Ethereum price analysis: ETH tests $3,200, ready to break lower?

Bugün güçlü geri dönüş işaretleri görüldüğü için Ethereum fiyatı nihayet zirveye ulaştı. Daha düşük bir zirve 3.560 $ olarak ayarlandıktan sonra, ETH/USD düşmeye başladı ve hızla 3.400 $ desteğinin altına indi.

3.300 dolar seviyesi test edildi ve gece boyunca daha fazla düşüş gördük. Önce reddedilse de düşüş derinleşti ve sabah daha fazla satış devam etti. 3200 dolar desteği net olarak kırılırsa ETH’nin sıradaki hedefi 3000 dolar olabilir.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Gün boyunca güçlü satış baskısı gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün de düşüş gösteriyor. Muhtemelen ETH/USD yakında 3.200 dolar işaretini kıracak ve daha düşük bir dip ayarlayarak önümüzdeki haftalarda yön değişikliğini teyit edecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin