Ethereum, rekor yakım miktarıyla önemli bir hedefi tutturdu
Ethereum, rekor yakım miktarıyla önemli bir hedefi tutturdu

Ethereum, rekor yakım miktarıyla önemli bir hedefi tutturdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakılan Ether kripto paralarının sayısı deflasyon destekçileri için umut verici görünüyor. Ethereum ağı, NFT endüstrisi sürekli büyürken bir hafta içinde 110.000’den fazla ETH yakma hedefine ulaştı.

İhraç bu hafta negatif kalmaya devam ediyor

EIP-1559 güncellemesinin yaz aylarında sunduğu ücret yakma mekanizmasının en önemli kısmı, Ethereum’u deflasyonist bir varlık yapmaktı. Bu, ancak varlığın net ihracının belirli bir dönemde yakılan coin sayısının altında kalması durumunda mümkün olacak.

Bir haftalık zaman diliminde yakılan ETH sayısı, ihraç edilen coin sayısını aştı ve bu da negatif bir ihraçla sonuçlandı. Haber yazılırken, Ether net ihracı 16.000 token yani 54 milyon dolarda kalıyor.

Negatif ihraç, ağda dolaşan kripto paraların sayısının azaldığını gösteriyor ve bu, Ether sahiplerinin çoğunluğu tarafından yüksek oranda beklenen deflasyonist bir etki olarak kabul edilebilir.

Ethereum grafiğinde deflasyonist etki

Ethereum topluluğu üyelerinin çoğunluğu, Ethereum üzerindeki en son boğa rallisinin, zincirde her deflasyon bloğu göründükten sonra Ether’in değerini artıran deflasyonun doğrudan bir etkisi olduğunu savunuyor.

Ethereum Chart

Ancak aynı zamanda, Ethereum’un piyasa performansı, diğer Katman 1 zincirlerine veya yüksek sermayeli kripto varlıklara kıyasla az çok etkileyici görünmüyor. Kullanıcıların merkezi olmayan çözümler oluşturmasına olanak tanıyan başka bir L1 ağıyla karşılaştırıldığında, Solana ve Ether aynı dönemde neredeyse %800 daha az büyüme gösterdi.

Bugün, Ether, 3.300 dolardan işlem görüyor ve önceki ticaret dönemlerine kıyasla neredeyse hiç oynaklık göstermiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin