Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler
Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler

Ethereum rallisi nereye gidiyor? ETH için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, yeni ATH’sinden sonra yaşadığı düzeltmeden iyileşiyor mu yoksa bir satışa mı yaklaşıyor? Altcoin piyasasındaki kan banyosu devam ederken, bu birçok perakende trader için devam eden bir soru. Ethereum, işlem hacmi açısından 1. sırada ancak varlık Bitcoin’i geride bıraksa da, en önemli itici faktör perakende yatırımcıların sosyal hacmi ve duyarlılığı.

Ethereum rallisi nereye gidiyor?

Ethereum’un sosyal hacmi, aylık faaliyetine kıyasla nispeten daha az. Santiment’in tablolarından alınan verilere göre, Kripto Twitter’da diğer kripto para birimlerinden daha fazla Ethereum hakkında konuşan trader var. Sosyal hacmin sosyal sermayeye dönüşebileceği beklentisi olsa da, insanlar satmaya ve bir satış haberi yaymaya başlarsa kademeli bir satış olasılığı artıyor. Bu, Ethereum’un sosyal katmanının dezavantajı ve buna ek olarak, Ethereum’un MVRV’si şu an için kırmızı bölgede. Varlık şu anda aşırı şişirilmiş olabilir ve bir düzeltme zamanı gelmiş olabilir.

Ethereum’un düşen girişleri toparlandı ve bu, döviz rezervlerinin arttığı ve madeni paranın fiyat keşif aşamasının sonu olduğu anlamına gelebilir. Ethereum üzerindeki satış baskısı arttı ve kısa vadeli bir soğuma dönemi olabileceğine dair işaretler var. Madencilerin bir varlık için en doğru tahmini veya sinyali verdiği biliniyor ve Bitcoin söz konusu olduğunda, madenci faaliyeti fiyat trendinin yönü hakkında fikir veriyor.

Madenci faaliyeti kritik

Madenci faaliyetlerine dayanarak, Ethereum madencileri oldukça fazla satış yapıyor. Madencilerden yapılan satışlar, operasyonel maliyetlerini karşılamanın yanı sıra, yaklaşan bir satış olabileceğini ve madencilerin kurumlar ve perakende yatırımcılar önünde ayrıldığını gösteriyor.

Madencilerin bakiyesi uzun zamandır ilk kez 1 milyon Ethereum’un altına düştü ve madenciler Aralık 2020’nin ilk günlerinden beri satış yapıyor olabilir. Bu, satışlar hızlı ve yakında yaklaştığından trader’lar arasında endişeleri artırıyor. Yeni ATH’nin ötesinde fiyat keşfi beklentisi olsa da, madencilerin şu anda ima ettiği şeye bağlı olarak fiyat rallisi bu sefer ters yönde ilerleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin