Ethereum pice USD: Ether yükseldi, short işlemler kan banyosu yaşadı!

Ethereum price USD: Ether yükseldi, short işlemler kan banyosu yaşadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Bitcoin gibi haftalık kapanışları kırmızı yaktı. Ancak dün Bitcoin haftayı yeşil kapatırken, Ethereum mumu kırmızı bıraktı. Ancak bu kırmızı çok eksi yönde dolu kalmadı. Yeni hafta ise iyi bir sıçrama ile geliyor. Ethereum price USD tarafında 2.000 doları bu hafta zorlayabiliriz.

Ethereum (ETH), kripto pazarında daha geniş bir toparlanma izledi ve duyarlılık arttıkça son 24 saat içinde %5’in üzerine çıktı. Ethereum price USD 1.890 dolar seviyelerinde dolaşan bir yapıya ulaştı. 

Altcoinlerin lideri son yaptığı atakla birlikte vadeli işlemler tarafında traderları üzdü. En son sıçrama, token üzerinde büyük bir short pozisyona sahip yatırımcıları liq etti.

Coinglass’tan gelen veriler, son dört saat içinde 680 milyon doların üzerinde short işlemlerin tasfiye edildiğini gösterdi. Bu tasfiyelerin çoğunluğu kripto borsası Bitfinex’te gerçekleşti.

Ethereum price USD: Ethereum, üç yıl içinde en büyük tek günlük short tasfiyelerini gördü

CryptoQuant’tan alınan verilere göre, Bitfinex’teki tasfiyelerle birlikte Ethereum, üç yıl içinde en büyük bir günlük tasfiye miktarını gördü.Son 24 saatteki toplam tasfiyeler, bunların %99,5’i açık olmak üzere yaklaşık 698 milyon dolardı.

Yüksek miktarda short pozisyon, çok sayıda piyasa duyarlılığının ikinci en büyük kripto para birimine yönelik olduğunu gösteriyor.

Ethereum ayrıca, Temmuz 2021’den bu yana en zayıf olan 1.700$’lık kilit bir seviyede işlem görüyordu. Bunun altındaki bir ihlal, tokende daha fazla kaybı tetikleyebilirdi. Ethereum price USD riski bulunurken short pozisyon açıldı. Ancak piyasa tersine işleme başladı.

Ethereum Merge testi bu hafta geliyor

Ethereum yükselirken, bu haftaki önemli bir PoS testi öncesinde bu kazanımları konsolide edebilir. Blok zincirinin en önemli test ağlarından biri olan Ropsten Testnet, bu hafta bir PoS modeli dağıtmaya hazırlanıyor.

Ethereum kaç para?

Ethereum price USD şu an 1.875$-1.990$ arasında işlem görüyor. 24 saat içindeki hacim ise yüzde 51 artarak 12,3 milyar dolar artış yaşadı.

1 Ethereum kaç TL?

Ether’in dolar karşısındaki yaptığı artışla beraber 1 Ethereum 31.250 TL oldu. Parite yüzde 5’in üzerinde bir performans gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin