featured

Düşüş derinleşiyor! Ethereum piyasadaki satışlardan ağır etkilendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, piyasadaki satış hareketlerinden ağır bir şekilde etkilendi. 2,900 dolar seviyesinin altına düşen ETH, kayıplarını genişletiyor. Son fiyat hareketi ile fiyat, günlük grafikte başka bir hayati destek noktasının altına düştüğü için aşağı yönlü momentumun varlığını gösteriyor. Belirleyici bir kırılma, varlıkta başka bir satış turunun sinyalini verecektir.

Ethereum fiyatı, yeni işlem haftası başladığından daha da düşük seviyelerden işlem görüyor. Yatırımcılar 4 Nisan tarihinden bu yana pozisyonları tasfiye etmeye devam ediyor. Yaklaşık 2,880 dolar seviyesinde bir ayın en düşük seviyelerini test ettiği için ETH fiyatında daha fazla düşüş bekleniyor.

Ethereum

Bu yazının yazıldığı sırada ETH, 2,913 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu da %2,50 oranında bir düşüşe işaret ediyor.

ETH fiyatı aşağı doğru hareket ediyor

Günlük grafikte ETH fiyatı, 4 Nisan tarihinde ulaşılan 3,548 dolardaki en yüksek seviyelerinden %18 oranında bir düşüş yaşadı.  Ancak boğalar, seviyeyi korumak için gerekli olan inançtan yoksundur.

Ethereum fiyatı, 2.445 dolar seviyesinden başlayan yükseliş trendi çizgisini kırıyor. Trend çizgisi boğalar için bir destek görevi gördü. Böylece fiyat %35 oranında artarak 3,548 dolardaki yüksek seviyelere çıktı. Ancak daha sonra, yükseliş eğilimi çizgisini yeniden test etmek için hızla tekrar geri çekildi.

Ethereum düşüş grafik

Şimdi ise fiyat kritik destek noktasının altında işlem görüyor ve daha fazla düşüş olacağına işaret ediyor. ETH fiyatı işlem seansının en düşük seviyesinin altına düşerse, 22 Mart’ın düşük seviyesi olan 2,887 dolara kadar gerileyebilir.

Eğer satış hareketleri artmaya devam ederse altcoin’in fiyatı 2,600 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

Öte yandan, yükseliş eğim çizgisinin üzerine bir geri dönüş ile 11 Nisan’ın en yüksek seviyeleri olan 3,214 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlayabilir.

İkinci en büyük kripto para biriminin, 24 saatlik işlem hacmi %74 oranında bir artış ile 15,042,892,023 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ethereum için bazı teknik göstergeler

MACD: Hareketli ortalama yakınsama ıraksaması, artan düşüş momentumu ile orta çizginin altında salınıyor.

RSI: Bir diğer teknik gösterge olan RSI, ortalama çizginin altında işlem görüyor ve 37 endeksinde bulunuyor

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin