Ethereum piyasa değeri, JPMorgan'ı geride bıraktı!
Ethereum piyasa değeri, JPMorgan'ı geride bıraktı!

Ethereum piyasa değeri, JPMorgan’ı geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ve Ethereum, tüm zamanların rekorunu kırarak bu hafta yeni rekorlar kıran altcoinlerden oldu. altcoin piyasasının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,5 trilyon doları belirlemesiyle bu hafta yeni zirvelere ulaşan tokenler arasında yer aldı.

Shiba Inu mizahi para rakibi Dogecoin’i arkasında bırakarak şu an piyasa değerine göre dokuzuncu sırada yer alıyor.  Bir başka şaka amaçlı para da bir hafta gibi bir sürede %312 yükseliş yaşadı.

Bu hafta altcoinler için oldukça iyi geçti ve yeni piyasa değeri rekoru kırıldı. Bitcoin, Çarşamba günü yaşanan düzeltmeye rağmen istikrarlı bir şekilde 60.000 doların üzerinde kalmayı başarıyor. Diğer taraftan kripto rallisine Ethereum yükselişini sürdürüyor. Ethereum bu hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve altcoin piyasa değerini, 1.5 trilyon dolar seviyesinin biraz gerisinde, Mayıs ayında belirlediği rekoru gölgede bıraktı.

Ethereum, Cuma günü yeni ATH’si olan 4.456 dolara yükseldi. ETH fiyatı böylece Mayıs ayı ortasındaki boğa koşusunun zirvesinde belirlediği 4.200 dolardan önceki yüksek seviyesini geçti. Kripto para şu anda haftalık %8 kazancın ardından 4.319 dolardan işlem görüyor. Kripto piyasası hakimiyeti ise yüzde 19,5 ile Bitcoin’in yarısına yakın. ETH’nin hakimiyetinin en yüksek olduğu, 2017 yılında %31 oranındaydı.

Ethereum piyasa değeri JPMorgan’ı arkasında bıraktı!

ETH 510 milyar dolarlık piyasa değeri ile ABD’deki en büyük banka olan JPMorgan’ı geçerek Bitcoin’den sonra bu dönüm noktasına ulaşan ikinci kripto para oldu. Altcoin artık Visa, Alibaba, Walmart ve Samsung’dan daha değerli bir varlık.

Ethereum liderliğiyle birlikte sıralamalar da giderek daha rekabetçi hale geliyor. Diğer altcoinler kendi başlarına büyük kazançlar kaydediyor. CNF’nin bildirdiği gibi, Shiba Inu, en büyük rakibi DOGE’yi geçtikten sonra artık şaka paraların en büyüğü.

Shiba Inu fiyat grafiği.

SHIB, 40,3 milyar dolarla DOGE’den 3 milyar dolar daha değerli olarak yer alıyor. Geçen hafta Shiba Inu %163 yükselişle ilk ona girmişti. Hacim de hareketi destekliyor ve yatırımcıların şaka paraya yoğun bir ilgi gösterdiğini gösteriyor. Geçtiğimiz gün SHIB, 10.8 milyar dolar ile dördüncü en yüksek işlem hacmine sahipti. Bu işlem hacmi XRP’den üç kat daha yüksek ve Binance Coin işlem hacminin dört katı oranında.

İlk 100’de Dogelon Mars, geçen hafta yüzde 314 artış kaydederek en büyük kazancı gördü. Kripto para birimi, web sitesinde gezegenler arası bir para birimi olduğunu iddia ederek ‘şaka parası’ anlatısını tamamen benimsiyor. Bu hafta; Decentraland, Helium, Curve DAO Token, THORChain, Enjin Coin ve Sandbox, geçtiğimiz hafta kayda değer kazançlar gören diğer altcoinler.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin