Ethereum pazarında bir rekor daha kırılıyor
Ethereum pazarında bir rekor daha kırılıyor

Ethereum pazarında bir rekor daha kırılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber — Ethereum ‘un Bitcoin tarafından tetiklenen yükselişi fiyatını artırmaktan fazlasını yapıyor gibi görünüyor. Glassnode’un verileri, artık cüzdanlarında en az bir ETH bulunduran daha fazla insan olduğunu ortaya koyuyor. 5 Aralık’taki veriler, şu anda ağda 1 ETH‘den fazlasına sahip 1.175.681 adres olduğunu gösteriyor.

Bu sayıdaki artış, daha fazla yatırımcının ikinci en büyük kripto para birimine ilgi duyduğunun ve daha fazla biriktirebileceğinin bir göstergesi olabilir. Bu, Ethereum’un son zamanlarda devam eden ve muhtemelen devam edecek olan vahşi fiyat artışlarından yararlanma isteği olabilir.

Ethereum fiyatı, 2020’de Bitcoin’in kurumsal yatırımcıların akışına atfedilen büyük bir ralli başlatana kadar pek değer kazanmamıştı. Temmuz’da 245 dolardan kısa bir süre için Eylül’de 470 dolara yükselmiş olsa da, fiyat ilk kez 20 Kasım’da 500 dolar seviyesini geçti. Yukarı doğru hareket, tüm piyasayı etkileyen kısa gerileme öncesinde 600 doların üzerine çıktı.

Geri çekilmeye rağmen, Ethereum hala 597 $ ‘lık fiyata tutunuyor. İlginç bir şekilde, en az bir ETH’ye sahip olan adreslerin sayısı, yavaş başlamasına rağmen yılın başından bu yana istikrarlı bir artış gösterdi. Haziran ayında olduğu gibi, şu anda neredeyse iki katına çıkan bu tür adreslerden yalnızca 1 milyon adet vardı.

Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesi, geliştirmenin arkasındaki nedenin bir parçası olabilir, ancak bu seviyeye ulaşan daha fazla adrese de yol açmış olabilir. Raporlara göre, 2 Aralık itibariyle Ethereum 2.0’da en az 900.129 ETH stake’i bulunuyor. Sistem, ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olan katılımcıları ödüllendirmek için tasarlandığından, bu sayı zaman geçtikçe önemli ölçüde artabilir.

Ethereum aynı zamanda tüm DeFi pazarının üzerine inşa edildiği ağdır. Bu, 2020’de daha fazla yatırımcının girmesiyle önemli ölçüde büyüyen ve gelişen bir ekosistem. Eğilim devam ederse, Ethereum fiyatı daha da yükselebilir, çünkü 2017 boğa rallisinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.300 doları gördüğünden bu yana bir veya daha fazla ETH’ye sahip cüzdan sayısı % 1000 arttı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin