Ethereum’daki son ağ güncellemesi fiyatı artırdı, işte ETH’nin performansı…

Ethereum, ölü kedi sıçraması mı yapıyor? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın ilk gününde ABD pazarı tatildeydi. Piyasalarda biraz daha rahatlama görüldü. Satın alma fiyatları desteklemeye yardımcı olduğu için Ethereum (ETH), son 24 saat içinde güçlü bir toparlanma kaydetti.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, tekrar 1.000 doların altına düşmeye yaklaştıktan sonra son 24 saat içinde yaklaşık %10 artış gördü. Bu artış altcoinlerin hareketlenmesini tetikledi. Yine de ABD ekonomik durgunluğuna ilişkin endişeler ve bir dizi kripto iflası bu yıl ETH’yi hırpaladı.

Zayıf makro ortam göz önüne alındığında, en son fiyat sıçraması kısa ömürlü olabilir. ABD Bağımsızlık Günü tatili sırasındaki düşük işlem hacimleri de keskin yükselişini etkilemiş olabilir.

Zincir üstü veriler, ETH’nin borsalara hızla taşındığını ve bu da varlığın daha fazla satışa karşı savunmasız hale getirdiğini gösteriyor.

2022 zirvelerine yakın borsalarda ETH dengesi

Zincir üstü analitik firması Santiment’ten gelen veriler, ETH 1.000 dolara yaklaşırken, borsalara taşınan token miktarının istikrarlı bir şekilde arttığını gösteriyor. Stresli bir sürecin yaşanması varlıklardaki erimeyi daha çok belli ediyor.

Borsalardaki ETH arzı altı ayın en yüksek seviyesinde, bu da yatırımcıların tokeni büyük ölçüde boşalttığını gösteriyor. Borsalardaki doygunluğu, güçlü bir fiyat toparlanması için çok az alan olduğunu da gösteriyor.

ETH, borsalara hızla geri dönmeye devam ediyor ve 2022 rekorlarını kırmaya yakın. Döviz cüzdanlarında madeni paralar yükselirken elden çıkarma riski daha yüksektir.

Daha geniş kripto baskısı sürüyor

Kripto piyasalarında anlık iyileşmeler görülse de yine de istenilen ralli ve hacim gelmiyor. Hem ETH hem de Bitcoin son 24 saat içinde hafif bir toparlanma kaydetmiş olsa da, yıl için sırasıyla %68 ve %56 düşüşle işlem görüyorlar.

Özellikle ETH , birleşmenin zamanlaması konusundaki belirsizliğin yanı sıra Celsius ve Three Arrows Capital’in büyük sahiplerinin tasfiyesi nedeniyle daha da sert bir darbe aldı.

Devam eden tasfiyelerin yanı sıra, Federal Rezerv’in yükselen enflasyonu ve faiz oranı artışlarının da sermaye akışları üzerinde baskı oluşturması kaçınılmaz oldu. Trader’lar şu anda yalnızca kripto varlıkları Short’lamakla ilgileniyor gibi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin