featured

Ethereum oldukça riskli bir konumda! Bir sonraki hamlesine şok olabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, 3,000 dolarda bulunan güçlü psikolojik seviyeyi aşağı yönlü kırdı. Şu anda ise bu fiyattan daha düşük bir seviyeden işlem görüyor. Bununla birlikte, ETH için güçlü konsolidasyon alanı 2,800 dolar civarında yer alıyor.

Bugün, Ethereum için çöküş veya geri dönüş olmak üzere 2 potansiyel durum senaryosu var. Gerçek fiyat hareketi genellikle basit bir yukarı veya aşağı hareketten çok daha karmaşıktır.

Ethereum nedir?

Ethereum, iş kanıtı olan Bitcoin ile aynı fikir birliği mekanizmasıyla başladı. Ancak proje, hisse kanıtına geçmek istiyor. ETH için bu yeni protokolün adı Casper. Bitcoin’den farklı olarak Ethereum, tam bir sanal makineye sahiptir. Bu makine, daha iyi akıllı sözleşmeler olarak bilinen etkili, merkezi olmayan programlar oluşturmak için kullanılabilir. Bu programlar işlemlerle birlikte blockchain’e yazılır. Kullanıcılar daha sonra bu programların özelliklerine işlemler yoluyla erişebilmelidir. Bununla programın koşulları mantık ve durumlara bağlı olarak değiştirilebilir.

Ethereum grafik

ETH fiyatı yakında yükselecek mi?

En büyük altcoin’in fiyatı, son aşağı hareket sırasında 2,720 dolarda bulunan destek noktasına doğru giden bir trend kanalı oluşturdu. Fiyat hareketi, yakında destek noktasını sürdürmek veya trend kanalını takip etmeye devam etmek arasında karar vermek zorunda kalacağından, sadece birkaç gün içinde büyük bir patlama meydana gelebilir! ETH fiyatı 2,720 dolarda bulunan destek noktasını kırarsa, fiyatın düşüşe devam etmesi bekleniliyor. Fiyat eğer azalan trend kanalını kırarsa, en az 3,000 dolara kadar bir artış yaşayabilir.

Sonraki hareket ne olacak?

Ethereum fiyatı düşüş eğilimi gösterirse, fiyatın en yakın destek noktasına düşmesi bekleniliyor. Bu da  2,500 dolar civarına yani yaklaşık %11,5 oranında düşüş yaşanması anlamına gelir. Bununla birlikte, bir yükseliş kırılması olursa, daha önce de belirtildiği gibi 3,000 dolara kadar yükselebilir. Bundan sonraki hedef ise 3,290 dolar civarında olacaktır.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin