Ethereum nasıl ilerleyecek? Bu göstergeler her şeyi anlatıyor!
Ethereum nasıl ilerleyecek? Bu göstergeler her şeyi anlatıyor!

Ethereum nasıl ilerleyecek? Bu göstergeler her şeyi anlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain veri sağlayıcısı CryptoQuant’ta analist olan Venturefounder, üç zincir üstü değerleme göstergesinden çıkarımlar yaparak ETH’nin fiyatının nasıl ilerleyebileceğini tahmin etti.

“İlk olarak, fiyatı ve gerçekleşen değer uç noktalarını vurgulayan standart bir sapma olan ETH MVRV Z puanını göz önünde bulundurun. Z ne kadar büyükse, aşırı değerleme o kadar büyük olur ve bunun tersi de geçerlidir. İkincisi, ETH NUPL veya net gerçekleşmemiş kâr ve zarar, piyasa değeri ile gerçekleşen sermaye arasındaki farkın piyasa değerine bölünmesiyle elde edilir. Üçüncüsü, kârdaki ETH yüzde arzıdır.”

ETH NUPL’ye göre, gösterge kapitülasyon bölgesinde kalıyor. Ancak Ethereum, ayı piyasasının başlamasından bu yana sadece üç ay kala, önceki döngüde olduğundan daha az zaman harcadı.

ETH’nin kâr arz yüzdesi kısa süre önce %40’lık yeni bir düşük seviyeye ulaşırken, bu hâlâ 2018 ve Mart 2020’de kaydedilen %30’un altında.

JPMorgan, ETH fiyatı için büyük bir katalizör öngörüyor

Ethereum Merge güncellemesi Eylül ortasında gerçekleşti ve ikinci en büyük kripto para birimi için proof-of-stake mekanizmasına geçişi başlattı. JP Morgan’ın analistleri buna inanıyor ve yaklaşan bir yükseltme ETH fiyatı için bir katalizör olabilir.

“Ethereum Birleşmesinin ve gerçekten Ethereum Surge’ın, finansal hizmetler de dahil olmak üzere yeni alanlarda blockchain kullanım durumlarını artırmak açısından büyük bir faktör olabileceğine inanıyoruz.”

Yaklaşan bir yükseltme olan Surge, maliyetleri düşürmeyi ve ETH ağını daha güvenli ve hızlı hale getirmeyi umuyor.

JP Morgan analistleri,

“En az 6-12 ay uzakta görünen Ethereum Dalgalanmasını kripto para piyasalarında gelişme için bir katalizör olarak görmeye devam ediyoruz.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin