Ethereum milyonerlerinin sayısı yeni bir zirveye ulaştı!
Ethereum milyonerlerinin sayısı yeni bir zirveye ulaştı!

Ethereum milyonerlerinin sayısı yeni bir zirveye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’daki milyonerlerin sayısı artıyor ve taktikleri oldukça basit gibi görünüyor. Glassnode’a göre, 1.000 ETH ve daha fazlasını tutan adreslerin sayısı yeni bir aylık yüksek seviyeye ulaştı. Dikkat çekici bir şekilde, bu tür 6.600 balina adresinin işareti, daha önce Aralık ortasındaki ETH fiyat sızıntısı anında geçilmişti. Ancak şimdi, kripto piyasasının ana altcoin’inin fiyatı, çarpıcı FTX çöküşünden önceki konumuna geri döndü.

Artıları

Bu yatırımcıların hesabının, Ethereum‘un yukarı doğru hareket etmeye devam edeceği ve hatta bunu Bitcoin’in fiyatındaki düzleşme ve hakimiyetindeki düşüş sırasında daha da fazla yapacağı varsayılabilir. Argüman, ETH’nin şu anda Ocak ayındaki fiyat hareketinde BTC’nin %1 gerisinde olması gerçeğiyle de destekleniyor.

Kripto piyasasındaki klasik fon akışının Bitcoin’den Ethereum’a ve ardından diğer altcoin’lere olduğunu unutmamak gerekiyor.

Eksileri

Karşı argümanlar, bakiyelerinde 10.000’den fazla ETH bulunan adres sayısının aylık  en düşük seviye olan 1.199 cüzdana ulaştığını belirtmekte fayda var. Ayrıca tüm Ethereum adreslerinin %61,1’inin zaten kârda olduğu bildiriliyor. Böylece, en büyük yatırımcıların kârlarını aldıkları, ancak yine de her an kesilebilecek büyük bir hacim olduğu ortaya çıkıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin