featured

Ethereum Metoropolis Güncellemesi Test Aşamasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha hızlı, daha kullanışlı, daha güvenli…

Ethereum Blok zincirinin bir sonra ki güncellemesi olan Metropolis’in sağladığı avantajlardan sadece bir kaçı. Uzun süredir merak ve tartışma konusu olan ayrıca 2015’te ilk olarak paylaşılan 4 kademeli yol haritasının  3. aşaması olan “Metropolis” güncellemesi belkide Ethereum’un en önemli değişikliklerini içermektedir.

Ethereum’un geliştiricilerinden olan Vlad Zamfir’e göre “Ethereum güvenli veya ölçeklenebilir değil, olgunlaşmamış deneysel bir teknolojidir” dedi. Bu gerçeği ortaya koyacak bir güncelleme varsa, Metropolis olabilir.

 

Metropolis’in bu kadar önemli olmasıyla beraber güncellemenin 2 aşamalı bir test sonucu ortaya çıkacağı ve ilk aşamanın “Byzantium” 18 Eylül gerçekleşeceği, ikinci aşamanın ise ilerleyen bir tarihte olacağı duyuruldu.



Tam olarak güncellemenin ekim ayının başlarında gerçekleşmesi bekleniyor olsada bu tarihe kadar elde edilen test sonuçlarına göre sürecin ne gibi sorunlar ile karşılacağı bilinmediği için güncelleme tarihinde değişiklik olabilir.

Vitalik Buterin’e göre ilk test aşaması  3-4 hafta sürebilir.  Olası bir aksaklık ve negatif gelişme olmaz ise yakın zamanda Metropolis ile Ethereum; Daha Hızl, Daha Güvenli, Daha Kullanışlı bir  alt yapı ile değer artışını beraberinde getirecektir.

Coindesk.

Mesut Paçavra
Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin