Ethereum Merge sonrası yaşanan değişiklikler dikkat çekiyor!
Ethereum Merge sonrası yaşanan değişiklikler dikkat çekiyor!

Ethereum Merge sonrası yaşanan değişiklikler dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum verileri Merge güncellemsinden sonra düşmeye başladı.  ETH geçişinden bu yana, ağın arzı 7.385,47 ETH arttı İş Kanıtı (PoW) konsensüs modelinde çalışıyor olsaydı 128.422.13 ETH eklerdi. Son 24 saat içinde ETH arzı %0,34 artış kaydetti. PoW altında devam etseydi aynı dönemde %3,86 olacaktı.

Bazıları, token ihracındaki düşüşün yalnızca PoS’a geçişin bir sonucu olmadığını savundu. Bu değişikliği Ethereum ağındaki azalan aktiviteden kaynaklandığını söylüuor. Bu da gaz ücretlerinin de daha düşük olduğu anlamına geliyor. Ancak ağın etkinliği de Birleşmeden önce azaldı ve PoW kapsamında hâlâ daha fazla ETH tokeni yayınlandı.

Ethereum henüz deflasyonist yapıda değil

Bununla birlikte, Ethereum henüz deflasyonist yapıya sahip değiş.Çünkü verilen toplam token hâlâ yakılan tokenden daha yüksek. Arz, çok yavaş bir hızda olmasına rağmen büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün yaklaşık 519 ETH yakımı gerçekleşti. Ancak ağ, günlük yaklaşık 772 ETH tokeni yayınlıyor. BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, Ethereum’un Birleşme sonrası deflasyonist olması gerektiğine inanmadığını söylemişti. Ona göre, Ethereum’un “merkezi olmayan bir bilgisayar” olma hedefi, büyük bir fiyat artışı görürse gerçekleşebilir. Ethereum’un güncellemeden sonra enflasyonist yapıyı azaltmaya onaylamasını söyledi. IntoTheBlock Lucas Outumoro’daki araştırma başkanı, talebi düşük kalırsa birleşmeden sonra ETH’nin biraz enflasyonist olabileceğini tahmin etti.

ETH fiyatı kötü performans gösteriyor

Ethereum’un fiyatı düşük performans göstermeye devam ediyor. Son yedi gün içinde %9,6 düştükten sonra 1.300 doların biraz üzerinde işlem görüyor. Analistler Birleştirme tamamlandıktan sonra varlığın fiyat performansının artacağını tahmin etmişti. Bununla birlikte, Ethereum’un fiyatı geçişten bu yana çoğunlukla düşüşe devam ediyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin